5x - 10x gibi sunucularda oyuna başlayın. Bu sayı miktarı ne kadar artarsa yapacağınız loot o kadar fazla oluyor ve hayatta kalmanız kolaylaşıyor. Oyunu öğrenmek için bu tarz sunucularda takılabilirsiniz ondan sonra daha sert, daha zor official sunucularda şansınızı deneyebilirsiniz ama söyliyeyim; official sunucuların haritaları hem boyut olarak büyük, oyuncu sayıları da fazla olduğundan ötürü bilgisayarı gerçekten bayağı zorlar, iyi bile olsa zorlar. Ayrıca gerçek bir survivor deneyimi yaşatır size. Çünkü 3 kişi girdiniz örnek veriyorum bir şekilde official servera, haritanın abuk sabuk yerlerinde doğacaksınız ve buluşmaya çalışırken vs öleceksiniz veya 1 - 2 saat sadece buluşmanız sürecek. Siz modlu 5x - 10x gibi serverlarda başlayın onlarda genelde TP komutu falan da oluyor direkt ışınlanırsınız birbirinize daha kolay olur. Pandemi döneminde çok Rust oynamıştık biz 3 kişi 750 saatim falan var ve düşük bir saat açıkcası ben bile oyunu tam bilmiyorum hala. Averaj oyuncuların genelde 1000 - 1500 saati olur hocam ona göre oynayın, çok zaman ister bu oyun...