nelielwashere Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 623 Makaleler 1 Çözümler 1 18 Kasım 2024 #1 Selamlar. Rust bu yılbaşı indirimlerinde indirime girer mi? Takip eden arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim.
Selamlar. Rust bu yılbaşı indirimlerinde indirime girer mi? Takip eden arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.788 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #2 nelielwashere dedi: Selamlar. Rust bu yılbaşı indirimlerinde indirime girer mi? Takip eden arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Girer diye düşünüyorum.
nelielwashere dedi: Selamlar. Rust bu yılbaşı indirimlerinde indirime girer mi? Takip eden arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Girer diye düşünüyorum.
nelielwashere Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 623 Makaleler 1 Çözümler 1 18 Kasım 2024 #3 Rowaulf dedi: Girer diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Önceki dönemlerde giriyor muydu hiç bakmamıştım ben.
Rowaulf dedi: Girer diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Önceki dönemlerde giriyor muydu hiç bakmamıştım ben.
Failox Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 246 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #4 Eski bir oyun girer diye düşünüyorum ama hala satışları iyiyse indirime girmeyebilir. Ayrıca yolun başındayken Rust oynamanı önermem.
Eski bir oyun girer diye düşünüyorum ama hala satışları iyiyse indirime girmeyebilir. Ayrıca yolun başındayken Rust oynamanı önermem.
nelielwashere Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 623 Makaleler 1 Çözümler 1 18 Kasım 2024 #5 Failox dedi: Eski bir oyun girer diye düşünüyorum ama hala satışları iyiyse indirime girmeyebilir. Ayrıca yolun başındayken Rust oynamanı önermem. Genişletmek için tıkla... Yok zaten ben zamanında almıştım oynuyorumda bir arkadaşımıza alacağız.
Failox dedi: Eski bir oyun girer diye düşünüyorum ama hala satışları iyiyse indirime girmeyebilir. Ayrıca yolun başındayken Rust oynamanı önermem. Genişletmek için tıkla... Yok zaten ben zamanında almıştım oynuyorumda bir arkadaşımıza alacağız.
K Kediiiisj Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 437 Makaleler 2 19 Kasım 2024 #6 nelielwashere dedi: Yok zaten ben zamanında almıştım oynuyorumda bir arkadaşımıza alacağız. Genişletmek için tıkla... Reis oynuyorsan aktif katılabilir miyim bende.
nelielwashere dedi: Yok zaten ben zamanında almıştım oynuyorumda bir arkadaşımıza alacağız. Genişletmek için tıkla... Reis oynuyorsan aktif katılabilir miyim bende.
nelielwashere Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 623 Makaleler 1 Çözümler 1 19 Kasım 2024 #7 Kediiiisj dedi: Reis oynuyorsan aktif katılabilir miyim bende. Genişletmek için tıkla... Hocam bende yeni oyuncuyum çok bir bilgim yok.
Kediiiisj dedi: Reis oynuyorsan aktif katılabilir miyim bende. Genişletmek için tıkla... Hocam bende yeni oyuncuyum çok bir bilgim yok.
K Kediiiisj Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 437 Makaleler 2 19 Kasım 2024 #8 nelielwashere dedi: Hocam bende yeni oyuncuyum çok bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Sence benim var mı maksat solo oynamayayım 450 saatim var benim.
nelielwashere dedi: Hocam bende yeni oyuncuyum çok bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Sence benim var mı maksat solo oynamayayım 450 saatim var benim.
nelielwashere Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 623 Makaleler 1 Çözümler 1 20 Kasım 2024 #9 Kediiiisj dedi: Sence benim var mı maksat solo oynamayayım 450 saatim var benim. Genişletmek için tıkla... Benim 20 saatim var akşam TS3 de oluyoruz bir arkadaşla gelirsen gireriz.
Kediiiisj dedi: Sence benim var mı maksat solo oynamayayım 450 saatim var benim. Genişletmek için tıkla... Benim 20 saatim var akşam TS3 de oluyoruz bir arkadaşla gelirsen gireriz.
Mercin Hectopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 1.304 Çözümler 6 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: i3-12100F Ekran kartı: Sapphire redon RX 6700 10GB. SSD: Adata 1TB okuma 3500mb/yazma 3000 MB. Anakart: ASUS Prime H610M-K 4D. RAM: XPG 8 GB (2x8) DDR 4 3200MGHZ. PSU: Power Boost 650W 80+ Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #10 nelielwashere dedi: Selamlar. Rust bu yılbaşı indirimlerinde indirime girer mi? Takip eden arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yılbaşında girer. Geçen senelerdede giriyordu.
nelielwashere dedi: Selamlar. Rust bu yılbaşı indirimlerinde indirime girer mi? Takip eden arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yılbaşında girer. Geçen senelerdede giriyordu.