Rust neden az biliniyor?

İşletim sistemi
Windows 10

Mustafa Yurtalan

Hectopat
Yer
İstanbul Maltepe
Daha fazla  
Oyunda yaklaşık 2K saatim var, saçma sapan oyunlar ünlü oluyor ama böyle oyunlar popüler olmuyor.
Oyun kendine özgü kitlesi var, çok güzel bir şey bu ama milletimiz saçma sapan Among Us, Fall Guys gibi oyunlardan nasıl zevk alıyor anlamıyorum.
Özelikle her hafta güncelleme gelerek kendini geliştiren bir oyun. Keşke böyle şeylerin değeri bilinse...

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası ben Fall Guys'tan da süper zevk almıyorum. Birinci sınıfa geçen yeğenimle oynamak için satın almıştım, arada giriyoruz. Birisi izlemeyince geçtiğiniz parkurların pek değeri olmuyor. :D

Neden Rust oynamıyorum? Açıkçası gözüm korkuyor. Oynayanların videolarına baktığımda, hayatta kalabilmem için emek vermemin lazım olduğunu anlıyorum. :D Ama en yakın arkadaşım Rust'ı çok seviyor. Başlarsam onun için başlarım, muhtemelen sarar bu arada.

Kilit nokta şu galiba bu oyunlarda, illa bir arkadaşınız başlatacak. Kendi başınıza cesaret edemiyorsunuz. En azından ben öyleyim. :D

Şu makro script olayları çok can sıkıyor. Bir ara noclipti sanırsam adam uçuyordu başka baseden itemleri aldı kaçtı.
Açıkçası ben Fall Guys'tan da süper zevk almıyorum. Birinci sınıfa geçen yeğenimle oynamak için satın almıştım, arada giriyoruz. Birisi izlemeyince geçtiğiniz parkurların pek değeri olmuyor. :D

Neden Rust oynamıyorum? Açıkçası gözüm korkuyor. Oynayanların videolarına baktığımda, hayatta kalabilmem için emek vermemin lazım olduğunu anlıyorum. :D Ama en yakın arkadaşım Rust'ı çok seviyor. Başlarsam onun için başlarım, muhtemelen sarar bu arada.

Kilit nokta şu galiba bu oyunlarda, illa bir arkadaşınız başlatacak. Kendi başınıza cesaret edemiyorsunuz. En azından ben öyleyim. :D

Ahaha ben de öyleyim. Bu oyuna dışardan baktığımda hayatta almam diyordum. Arkadaşım sırf beraber oynayalım diye hediye etti çok iyi zaman geçiyor.

Rust sevenler The Forest'a da bakabilir.
2 oyunla alakası yok nasıl böyle bir öneride bulunabiliyorsun.
Oyunu bi ara alacaktım fakat Survival, Craft içeren oyunlar gerçekten bir zaman sonra sıkıyor nasıl 2000 saat verdiniz anlayamıyorum.
Oyunu anlamak için en az 1k saat yapman lazım Haberin ola.
Eşek gibi sistem istemesi, aşırı pratik ve zaman istemesi, her serverda makro olması, denk gelmeme ihtimalinin %0.2 olması. Rust'ı popüler yapmıyor.
1. 4000tl gibi bir sistemde rahat oynarsın PC Pubg gibi oyunları kaldırırsa bunuda kaldırır.
2. Zaman istemesi doğrudur.
3. Makro olması tamamen yanlış bilgi nerden duydun bilmem ama resmi Server larda hile açtıktan 5dk sonra perma ban yiyorsun topluluk eklenti sv lerindeki makro olmaması içinde adminlerin aktif olması lazım kısacası öldün her adama makro diyorsan o senin kolsuzluğundandır.

2 oyunla alakası yok nasıl böyle bir öneride bulunabiliyorsun.

Oyunu anlamak için en az 1k saat yapman lazım Haberin ola.

1. 4000tl gibi bir sistemde rahat oynarsın PC Pubg gibi oyunları kaldırırsa bunuda kaldırır.
2. Zaman istemesi doğrudur.
3. Makro olması tamamen yanlış bilgi nerden duydun bilmem ama resmi Server larda hile açtıktan 5dk sonra perma ban yiyorsun topluluk eklenti sv lerindeki makro olmaması içinde adminlerin aktif olması lazım kısacası öldün her adama makro diyorsan o senin kolsuzluğundandır.
Alakası mı yok? Oyunu oynadığına emin misin sen?

Böyle bir konu açıp "millet bu oyunlardan ne zevk alıyor" diye gevelersen, senin oynadığın oyuna gelecek yorumlara'da bu kadar atarlanıp agresif olmaman gerek.

Alakası mı yok? Oyunu oynadığına emin misin sen?

Böyle bir konu açıp "millet bu oyunlardan ne zevk alıyor" diye gevelersen, senin oynadığın oyuna gelecek yorumlara'da bu kadar atarlanıp agresif olmaman gerek.
Dostum hiçbir yoruma atarlanıp sövmedim the Forest story yani bir hikaye oyunu Rust is açık dünya savaş oyunu 2 side hayata kalma olduğu için benzer değiler.Oyunu da yeterince oynadım merak etme.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı