Rust oynanır mı?

Edmond_Dantes

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. Rust hakkında tek bildiğim hayatta kalmaya çalışıyoruz sıfır eşyayla başlayıp. Biraz inceledim de merak ettiğim bu devirde sıfırdan başlanır mı Rus'ta? Herkes 10-15k saatleri devirmiş ortalık malı ederler diye korktum özellikle Ruslar
Bir de merak ettiğim hala oynayan var mı? Bu binlerce saati olan müptelalar dışında ve de şunu anlamadım diyelim girdik servera evimizi yaptık ettik sonra oyunu kapadığımızda o eşyalar orada kalıyor mu gene? Yani biz yokken adam gelip raidleyip silip süpürürse ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Günde 10 12 saat verebilirsen güzel oyun ama başlamadan önce bu konuyu inceleyip iyice düşünmeni öneririm. @the world is yourss adlı arkadaşda birşeyler söylemek isteyecektir sana
Rust bağımlılığı nasıl bırakılır?

Selam. Oyunun amacı o zaten. Sprayler kolaylaştırıldığı için artık herkes mermi atabiliyor aman aman ezilmezsin. YT'den solo videolara bakarsan bir fikir edinebilirsin blooprint, posty, aloneintokyo'yu önerebilirim. Yalnız Online süren düşükse çok önermem. Günde gireceksin 10 saat oynayacaksın o zaman tam keyif alırsın. 1 günde 5 kere de raid yiyebilirsin. 30dk loot atıp eve girmek üzereyken de ölebilirsin bunlar oyunun içinde olan şeyler.

Not:3000 saatim var 2k'sı solodur... solo da oynanır

Tek oynanılabilecek bir oyun olduğunu düşünmüyorum. yani eğer tek başlama gibi bir amacın varsa o amacı sil.

rust belki de şu zamana kadar oynadığım hem en değişik en kaos barındıran oyun.
- oyunda raid yemek veya yememek tamamen şans işi. yani ev yaptın falan çıktın değil ertesi gün 1-2 saate bile evinin patlama ihtimali var. evi nasıl yapacağın fazlasıyla önemli.
-oyunda cidden çok değişik bir gruplaşma var. özellikle işi sadece ev raidi atmak olan bir sürü grup var ve bunlardan kaçışın hiç yok gibi.

bu devirde başlanır hala daha aktif olarak oynanan bir oyun ve inanılmaz eğlenceli. muhtemelen 8 saatini falan yer ama farketmezsin bile. bu arada oyuna garanti 10 saat vermen lazım zaten.

Teşekkürler cevaplarınız için o neymiş öyle ya
Peki online harici story mod gibi bir şeyi yok anladığım kadarıyla doğru mu ?
Bir de solo girersem serverdaki herkes solo mu oluyor gerçi onu nasıl ayarlayacak adam dcden arkadaşıyla aynı svye iki solo oyuncu olarak girer. Solo işi olmaz gibi ya özellikle benim için

hiç tecrüben yoksa solo cidden zor. biz 8-10 kişi oynuyorduk eskiden ekibimiz vardı. ne kadar çok kişi o kadar eğlence oluyor. bir de evet story mode yok oyunda.

En iyisi aç posty reisi al yanına kolanı cipsini keyifle izle, en azından ben öyle yapıyorum travma falan mı oluştu bilmiyorum ama belli bir süre sonra izlemek oynamaktan daha keyifli olmaya başladı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…