Rust oynarken CPU %80 GPU %75'lerde oluyor

755983

Femtopat
Ayarlar orta DLSS performansta bu ayarlar normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden bahsediyosun o zaman? GPU CPU onlar detaylı açıklarsan biliyorsam yardımcı olabilirim.

Bahsettiğim şey ekran kartı model markasının ne olduğu. Mesela 4060 mı 7700XT mi?.. İşlemcide aynı. Modelini markasını soruyorum arkadaşa.

Bahsettiğim şey ekran kartı model markasının ne olduğu. Mesela 4060 mı 7700XT mi? İşlemcide aynı. Modelini markasını soruyorum arkadaşa.

Üsteki yazıyı görmemişim. Erenin yazdını

Sonradan fark etim.

Üsteki yazıyı görmemişim. Erenin yazdını

Sonradan fark etim.
Unutmuşum pardon MSI 3060 12 GB ventus i3 13100f 3400 MHz ve hocam the Witchede falan ekran kartı en fazla 76 derece oluyor ve fan hızı 2200 olunca 73 74 e sabitleniyor bunlar normalmi

Kanka oyunun creck mi creck ise bende de NFS Heat var aynı sıkıntıyı yapıyor creck ise oyunun kendisi ile alakalıdır.

Son düzenleme:
Kanka oyunun creck mi creck ise bende de NFS Heat var aynı sıkıntıyı yapıyor creck ise oyunun kendisi ile alakalıdır.
Yok kanka satın aldım rusttada aynı full ayarlarda RT açık oynuyorum Witcheri ondan olurmu veya zararı varmı karta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…