Rust oynarken sistem mavi ekran veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

Can Erkin

Hectopat
RAM
Ballistix 16x2 3000mhz/w XMP
Ekran kartı
RTX 3070
Anakart
Biostar X570 GT
İşlemci
AMD Ryzen7 3700x
Merhaba, neredeyse son 2 aydır, çok kendini belli etmese bile, Rust adlı oyunu oynarken mavi ekran alıyordum. Bilgisayara restart atıp açıyorudum. Son 2-3 haftadır ise çok sık mavi ekran almaya başladım. Her mavi ekran yemeden önce garip bir görüntü oluşuyor belli bir zaman öyle kalıyor, bazen mavi ekran yemeden direk bilgisayar çöküyor. Bazen mavi ekran alıyorum. Ama %100 olmuyor bu yüzden de minidump dosyası oluşmuyor. Bütün dosya kontrollerini yaptım, SSD sağlığımı 2 tane uygulamadan kontrol ettim.

IMG_20230218_212708.jpg

Tahminimce PSU veya ekran kartınız bozulmuş olabilir. Dump dosyası oluşmadığı için bir teknik servise veya devam ediyorsa garantiye gönderin. Ayrıntılı incelesinler. Duruma göre parça değişimini yaparlar.

Tahminimce PSU veya ekran kartınız bozulmuş olabilir. Dump dosyası oluşmadığı için bir teknik servise veya devam ediyorsa garantiye gönderin. Ayrıntılı incelesinler. Duruma göre parça değişimini yaparlar.

Ekran kartı bozulmuş olsaydı diğer oyunlarda da böyle olurdu diye düşünüyorum. Sadece Rust'da oluyor.

Ekran kartı bozulmuş olsaydı diğer oyunlarda da böyle olurdu diye düşünüyorum. Sadece Rust'da oluyor.
Rust orijinal mi peki? Geçtiğimiz günlerde bir kişide benzeri hatalar vardı orijinal olmadığını anladık sonradan. Sanırsam korsan sürümde böyle bir sıkıntı var.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı