Geshtoppen Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 322 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:10 #1 Merhaba Rust'ı çok seviyorum Rust oynayan arkadaşım olmadığı için solo takılıyorum ve hiç keyif verici değil. Bu nedenle oyun arkadaşı arıyorum. 20 yaşındayım, elim ayağım tutuyor.
Merhaba Rust'ı çok seviyorum Rust oynayan arkadaşım olmadığı için solo takılıyorum ve hiç keyif verici değil. Bu nedenle oyun arkadaşı arıyorum. 20 yaşındayım, elim ayağım tutuyor.
Ahmetttttt Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:40 #2 Ben hiç oynamadım az önce aldım oyunu beraber girer miyiz?
Geshtoppen Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 322 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:28 #3 Ahmetttttt dedi: Ben hiç oynamadım az önce aldım oyunu beraber girer miyiz? Genişletmek için tıkla... Olur dostum girelim DC'den ekleyebılırsın. DC: Geshtoppen.
Ahmetttttt dedi: Ben hiç oynamadım az önce aldım oyunu beraber girer miyiz? Genişletmek için tıkla... Olur dostum girelim DC'den ekleyebılırsın. DC: Geshtoppen.
FutureLight Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.158 Çözümler 14 Bugün 12:45 #4 Geshtoppen dedi: Olur dostum girelim DC'den ekleyebılırsın. DC: Geshtoppen. Genişletmek için tıkla... Bende gelebilirim isterseniz henüz indirmedim ama indiririm.
Geshtoppen dedi: Olur dostum girelim DC'den ekleyebılırsın. DC: Geshtoppen. Genişletmek için tıkla... Bende gelebilirim isterseniz henüz indirmedim ama indiririm.
Geshtoppen Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 322 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:26 #5 FutureLight dedi: Bende gelebilirim isterseniz henüz indirmedim ama indiririm. Genişletmek için tıkla... Olur dostum bir ekip kuralım.
FutureLight dedi: Bende gelebilirim isterseniz henüz indirmedim ama indiririm. Genişletmek için tıkla... Olur dostum bir ekip kuralım.