Sekolargg Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 822 Çözümler 3 11 Ağustos 2023 #1 Rust'ı yaklaşık 5 senedir takip ediyorum oynamak bugüne nasip oldu. Önerdiğiniz oyun içi ayarlar var ise yazarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2023
Rust'ı yaklaşık 5 senedir takip ediyorum oynamak bugüne nasip oldu. Önerdiğiniz oyun içi ayarlar var ise yazarsanız sevinirim.
sprXogzz Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #2 Sekolargg dedi: Rust'ı yaklaşık 5 senedir takip ediyorum oynamak bugüne nasip oldu. Önerdiğiniz oyun içi ayarlar var ise yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sakın Grafik ayarlarını fullemeyin çimenleri kısın çimenlerin görüntüsü en düşükte olsun en yüksekte olursa içinde adam pusabilir görmezsiniz.
Sekolargg dedi: Rust'ı yaklaşık 5 senedir takip ediyorum oynamak bugüne nasip oldu. Önerdiğiniz oyun içi ayarlar var ise yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sakın Grafik ayarlarını fullemeyin çimenleri kısın çimenlerin görüntüsü en düşükte olsun en yüksekte olursa içinde adam pusabilir görmezsiniz.
Vraxoq Centipat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #3 Sekolargg dedi: Rust'ı yaklaşık 5 senedir takip ediyorum oynamak bugüne nasip oldu. Önerdiğiniz oyun içi ayarlar var ise yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sekolargg dedi: Rust'ı yaklaşık 5 senedir takip ediyorum oynamak bugüne nasip oldu. Önerdiğiniz oyun içi ayarlar var ise yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Göruş alanı 90 ve kullanıcı arayüzü 0.8 yapmanı öneririm.
Sekolargg dedi: Rust'ı yaklaşık 5 senedir takip ediyorum oynamak bugüne nasip oldu. Önerdiğiniz oyun içi ayarlar var ise yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sekolargg dedi: Rust'ı yaklaşık 5 senedir takip ediyorum oynamak bugüne nasip oldu. Önerdiğiniz oyun içi ayarlar var ise yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Göruş alanı 90 ve kullanıcı arayüzü 0.8 yapmanı öneririm.