Rust oyuna girerken aşırı yavaşlıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
RAM
12 GB
Ekran kartı
GTX 950M
İşlemci
İ7 4720hq
Merhaba öncelikle.
Bundan 2-3 ay öncesine kadar 50 dakikada olsa oyuna girebiliyordum. Fakat şu an denediğimde giriş ekranında iken yaklaşık 11700 MB RAM kullanımına geldiğinde girişi aşırı yavaşlıyor hiç bitmeyecek gibi.
12 GB RAM var bende. RAM'dan dolayı mı oluyor sizce? Yoksa başka bir sebebi mi var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba öncelikle.
Bundan 2-3 ay öncesine kadar 50 dakikada olsa oyuna girebiliyordum. Fakat şu an denediğimde giriş ekranında iken yaklaşık 11700 MB RAM kullanımına geldiğinde girişi aşırı yavaşlıyor hiç bitmeyecek gibi.
12 GB RAM var bende. RAM'dan dolayı mı oluyor sizce? Yoksa başka bir sebebi mi var?
Ramin FPS e o kadar faydası yok sanardim fakat 20-30 FPS fark etti arkadaşımın i7 2600 1060 3gb sisteminde. Skor varsa bir 4 daha ekle hocam. Yoksa da 4 ü satıp 8 al. DDR3 lerde çok pahalı değil 8 ram zaten 300-350 TL bir şey. Neredeyse yarı fiyatına da kendi ramini satar geçersin.

Pro mapler için önerilen RAM 12GB zaten yeterli olur zaten ama SSD'niz yoksa o giriş süreleri normal.
Ayrıca GTX950M ile oyuna girseniz bile oynayabilecek kadar bir performans alamazsınız.

Ramin FPS e o kadar faydası yok sanardim fakat 20-30 FPS fark etti arkadaşımın i7 2600 1060 3gb sisteminde. Skor varsa bir 4 daha ekle hocam. Yoksa da 4 ü satıp 8 al. DDR3 lerde çok pahalı değil 8 ram zaten 300-350 TL bir şey. Neredeyse yarı fiyatına da kendi ramini satar geçersin.
Hocam maalesef 4 gb si anakarta gömülü o yüzden 12 zaten Fps lik değilde oyuna girememem canımı sıktı

Pro mapler için önerilen RAM 12GB zaten yeterli olur zaten ama SSD'niz yoksa o giriş süreleri normal.
Ayrıca GTX950M ile oyuna girseniz bile oynayabilecek kadar bir performans alamazsınız.
957 saatimi 950m ile yaptım girmesi uzun sürüyordu fakat oynatıyordu ssd sipariş ettim girme süresinide öyle halledeceğim ama ram sıkıntı çıkarıyor sanırım

Hocam maalesef 4 GB'si anakarta gömülü o yüzden 12 zaten FPS'lik değil de oyuna girememem canımı sıktı

957 saatimi 950M ile yaptım girmesi uzun sürüyordu fakat oynatıyordu SSD sipariş ettim girme süresini de öyle halledeceğim ama RAM sıkıntı çıkarıyor sanırım

SSD geldikden sonra Windows'u ona kurmayı ihmal etmeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı