Rust oyundan atıyor

Cnzxr

Decapat
Oyundayken bir anda drop yiyip sağ altta Steam'de arkadaşlar oyuna girdikleri bildirimler gelip sunucudan düşüyorum sanki Steam kapanmıs gibi. Sorun nedir nasıl çözerim? Ve Crosshair X kullanıyordum fakat bugün açtığımda ekrana gelmiyordu başlatma seçeneklerine penceresiz tamekran kodu filan yazmıstım bir de GeForce Experience indirdim o yüzden mi yapıyor olabilir?

Hocam aynı sorun mu pek bilmiyorum ama özellikle WIFI ile bağlanıyor iseniz ve sorun sunucu tarayıcısından bir sunucuya seçtikten/ sunucu listesini yeniledikten sonra oluyor ise sunucu tarayıcısı ile ilgili bir sorun. Aynı sorunu ben de yaşıyorum, halen bile mevcut, çözüm net olarak bulamadım ben de server tarayıcısının anlık fazla paket kullanması ile ilgili mi ne tam bilmiyorum. Çözüm olarak sadece şunu söyleyebilirim, gireceğiniz sunucunun ip adresini internetten bulun ve hiç sunucu tarayıcısını açmadan konsol üzerinden client.connect komutu ile deneyin.

Hocam aynı sorun mu pek bilmiyorum ama özellikle Wi-Fi ile bağlanıyor iseniz ve sorun sunucu tarayıcısından bir sunucuya seçtikten/ sunucu listesini yeniledikten sonra oluyor ise sunucu tarayıcısı ile ilgili bir sorun. Aynı sorunu ben de yaşıyorum, halen bile mevcut, çözüm net olarak bulamadım ben de server tarayıcısının anlık fazla paket kullanması ile ilgili mi ne tam bilmiyorum. Çözüm olarak sadece şunu söyleyebilirim, gireceğiniz sunucunun IP adresini internetten bulun ve hiç sunucu tarayıcısını açmadan konsol üzerinden Client. Connect komutu ile deneyin.

Wi-Fi ile baglanmiyorum. Bende oyundayken oluyor sunucudayim takiliyorum filan bir anda drop yiyorum sag alttan iste kim oyuna neye girmis bildirimleri geliyor hepsinin sonra sunucudan düşüyorum normal Rust menüsüne. Dedigin kod ile girme isi o sunucudada oldu aynisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı