E emirhan1699 Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 19 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #1 RAM 16 Ekran kartı Rtx3050 İşlemci 5500 Sunucuda belli bir zaman geçirdikten sonra oyundan atıyor. Görseldeki hatayı verip atıyor, bir daha bağlanmak istediğimde bağlanmıyor, bilgisayarı aç kapa yapıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2025
Sunucuda belli bir zaman geçirdikten sonra oyundan atıyor. Görseldeki hatayı verip atıyor, bir daha bağlanmak istediğimde bağlanmıyor, bilgisayarı aç kapa yapıyorum.
Çözüm E E emirhan1699 17 Ocak 2025 Uyarı yedimde yazamadım kusura bakma. VPN açmıyorum. Downlaod 18.0 Upload 10. Ama GTA Online da ve diğer Online oyunlarda falan sıkıntı çıkmıyor. Sorunu çözdüm belli bir süre AFK kalınca Rust kendiliğinden atıyormuş. Bir de işlemci farkı var, işlemcin iyi değilse yine atıyormuş.
Uyarı yedimde yazamadım kusura bakma. VPN açmıyorum. Downlaod 18.0 Upload 10. Ama GTA Online da ve diğer Online oyunlarda falan sıkıntı çıkmıyor. Sorunu çözdüm belli bir süre AFK kalınca Rust kendiliğinden atıyormuş. Bir de işlemci farkı var, işlemcin iyi değilse yine atıyormuş.
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.022 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #2 emirhan1699 dedi: Sunucuda belli bir zaman geçirdikten sonra oyundan atıyor. Görseldeki hatayı verip atıyor, bir daha bağlanmak istediğimde bağlanmıyor, bilgisayarı aç kapa yapıyorum. Eki Görüntüle 2400042 Genişletmek için tıkla... İnternetin nasıl VPN acıkmı. Artı 0 Eksi
emirhan1699 dedi: Sunucuda belli bir zaman geçirdikten sonra oyundan atıyor. Görseldeki hatayı verip atıyor, bir daha bağlanmak istediğimde bağlanmıyor, bilgisayarı aç kapa yapıyorum. Eki Görüntüle 2400042 Genişletmek için tıkla... İnternetin nasıl VPN acıkmı.
KS KS E emirhan1699 Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 19 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #3 Uyarı yedimde yazamadım kusura bakma. VPN açmıyorum. Downlaod 18.0 Upload 10. Ama GTA Online da ve diğer Online oyunlarda falan sıkıntı çıkmıyor. Sorunu çözdüm belli bir süre AFK kalınca Rust kendiliğinden atıyormuş. Bir de işlemci farkı var, işlemcin iyi değilse yine atıyormuş. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Uyarı yedimde yazamadım kusura bakma. VPN açmıyorum. Downlaod 18.0 Upload 10. Ama GTA Online da ve diğer Online oyunlarda falan sıkıntı çıkmıyor. Sorunu çözdüm belli bir süre AFK kalınca Rust kendiliğinden atıyormuş. Bir de işlemci farkı var, işlemcin iyi değilse yine atıyormuş.