Çözüldü Rust oyunu PvE vs PvP arasındaki farklar nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HarryPotteris

Centipat
Daha fazla  
Soru başlıktaki gibi, Rust'ta PvP ve PvE arasındaki fark nedir? PvE sunucularında diğer oyuncular olmuyor, haritada sadece ben mi varım? Ve bu PvE sunucularını nereden bulabilirim? Oyun içinde filtreledigimde 0 sunucu çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Rust'ta PvP sunucularında oyuncular birbirleriyle savaşabilir, PvE sunucularında ise oyuncular sadece çevresel tehditlere karşı mücadele eder ve PvP kapalıdır.

PvE sunucularında:

• diğer oyuncular vardır ama size zarar veremezler.
  • Sunucu taramasında "modded" sekmesinde "PvE" aratarak bulabilirsiniz.
  • Oyun dışı sitelerden (BattleMetrics) de PvE sunucularını bulabilirsiniz.
Sunucu çıkmıyorsa modlar veya filtreler kapalı olabilir.

Sorun düzelirse çözüm olarak işaretleyebilir misin rica etsem.
Rust'ta PvP sunucularında oyuncular birbirleriyle savaşabilir, PvE sunucularında ise oyuncular sadece çevresel tehditlere karşı mücadele eder ve PvP kapalıdır.

PvE sunucularında:

• diğer oyuncular vardır ama size zarar veremezler.
  • Sunucu taramasında "modded" sekmesinde "PvE" aratarak bulabilirsiniz.
  • Oyun dışı sitelerden (BattleMetrics) de PvE sunucularını bulabilirsiniz.
Sunucu çıkmıyorsa modlar veya filtreler kapalı olabilir.

Sorun düzelirse çözüm olarak işaretleyebilir misin rica etsem.

Çözüm

Sunucu çıkmıyor. Modlar ve filtreleri nasıl açacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben PvE zombilere hayvanlara NPC'lere karşı oynamak istiyorum.
1800 saatim var ve oyunun zombi, hayvan gibi NPC'leri berbat. Hatta zaten oyunda zombi yok modlu sunucularda var sadece. Oyunlardaki PVE sunucularını veya modlarını bende çok severim ama Rust'da hiç eğlenceli değil birkaç saat girer çıkarsın büyük ihtimal. Rust'ın asıl amacı o değil çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…