Rust rapidtrigger ve snaptap kullanımının yasak olması

Wrynz

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar. Yıllardır çok severek oynadığım bir oyundan sebepsiz yere banlandım. Başkaları bu sorunları yaşamasın diye böyle bir konu açıyorum.

Öncelikle bu oyunda ban yerseniz başınıza gelecekleri açıklıyorum.
-Oyunun yapımcısı facepunch'tan hiçbir karşılık alamayacaksınız. Sizi takmayacaklar. Biraz daha ileri giderseniz onlarla iletişim kurduğunuz hesabı yasaklayacaklar.
-EAC yasaklama sistemi otomatik yasak atıp/kaldırdığı için buradan da bir sonuç alamayacaksınız.
-EAC HWID ban attığı için. Bilgisayarı yenilemek zorunda kalacaksınız. Spoofer işlerine hiç girmiyorum. İllegal olduğu kadar güvensiz de bir iş.

Ben neden yasaklandım?
4 yıldır var olan rapidtrigger ve snaptap gibi teknolojileri kullandığım için. Rapidtrigger ve snaptapin ne olduğunu bilmeyenler Google ile çok hızlıca öğrenebilirler.
Ama, Rust denen oyunda hiçbir işe yaramadıklarını size söyleyebilirim. Overwatch, Valorant ve CS gibi oyunlarda kayda değer şekil de işe yarıyor. (CS'de resmi olarak yasak. Ban yemiyorsunuz maçtan DC alıyorsunuz.)

Bir oyun tarafından bu tarz teknolojilerin yasaklanıp yasaklanmaması tamamen onların kararına bağlıdır. Burada hemfikiriz. Ama bunu hiçbir şekilde resmi açıklama yapmadan. Ve oyunun yapımcısını da bu soruyu sorunca -söyleyemiyoruz gibi bir cevap alırsam. Ve yasaklanırsam işte burada haksızlık olmuş oluyor.

Oysa ki sitelerinde blacklist diye bir kısım var. Hangi softwarelerin ve teknolojilerin yasak olduğundan bahsediyor. Ama rapidtrigger veya snaptaptten bahsetmiyor.

Kısacası siz halleffect bir klavye alacaksanız en azından Rust denen oyunda bu özellikleri aktif etmeyin. Gördüğünüz gibi 8 yıllık Steam hesabınızda ki 6 yıllık bir oyunda. Ve 3K saat verdiğiniz bir oyunda. Hileci konumuna düşersiniz.

Selam dostlar. Yıllardır çok severek oynadığım bir oyundan sebepsiz yere banlandım. Başkaları bu sorunları yaşamasın diye böyle bir konu açıyorum.

Öncelikle bu oyunda ban yerseniz başınıza gelecekleri açıklıyorum.
-Oyunun yapımcısı Facepunch'tan hiçbir karşılık alamayacaksınız. Sizi takmayacaklar. Biraz daha ileri giderseniz onlarla iletişim kurduğunuz hesabı yasaklayacaklar.
-EAC yasaklama sistemi otomatik yasak atıp/kaldırdığı için buradan da bir sonuç alamayacaksınız.
-EAC HWID ban attığı için. Bilgisayarı yenilemek zorunda kalacaksınız. Spoofer işlerine hiç girmiyorum. İllegal olduğu kadar güvensiz de bir iş.

Ben neden yasaklandım?
4 yıldır var olan rapidtrigger ve snaptap gibi teknolojileri kullandığım için. Rapidtrigger ve snaptapin ne olduğunu bilmeyenler Google ile çok hızlıca öğrenebilirler.
Ama, Rust denen oyunda hiçbir işe yaramadıklarını size söyleyebilirim. Overwatch, Valorant ve CS gibi oyunlarda kayda değer şekil de işe yarıyor. (CS'de resmi olarak yasak. Ban yemiyorsunuz maçtan DC alıyorsunuz.)

Bir oyun tarafından bu tarz teknolojilerin yasaklanıp yasaklanmaması tamamen onların kararına bağlıdır. Burada hemfikiriz. Ama bunu hiçbir şekilde resmi açıklama yapmadan. Ve oyunun yapımcısını da bu soruyu sorunca -söyleyemiyoruz gibi bir cevap alırsam. Ve yasaklanırsam işte burada haksızlık olmuş oluyor.

Oysaki sitelerinde blacklist diye bir kısım var. Hangi softwarelerin ve teknolojilerin yasak olduğundan bahsediyor. Ama rapidtrigger veya snaptaptten bahsetmiyor.

Kısacası siz halleffect bir klavye alacaksanız en azından Rust denen oyunda bu özellikleri aktif etmeyin. Gördüğünüz gibi 8 yıllık Steam hesabınızda ki 6 yıllık bir oyunda. Ve 3K saat verdiğiniz bir oyunda. Hileci konumuna düşersiniz.

Rekabetçi oyunlarda üstünlük sağlayan bir tık adaletsiz bir durum olduğunu düşündüğüm bir şey ama Rust gibi bir oyun için çok alakasız olmuş. Hani herhangi bir avantaj sağladığını da düşünmüyorum, boş yere ban yemişsiniz. Geçmiş olsun.

Rekabetçi oyunlarda üstünlük sağlayan bir tık adaletsiz bir durum olduğunu düşündüğüm bir şey ama Rust gibi bir oyun için çok alakasız olmuş. Hani herhangi bir avantaj sağladığını da düşünmüyorum, boş yere ban yemişsiniz. Geçmiş olsun.

Kesinlikle bu bakış açısına sonsuz saygım var. rustta işe yaramıyor! da bir bahane olamaz. Fakat bu özellikler yasaklanma sebebi ise, belirtilmek zorunda. Ben oyunları son seviye competitive oynayan bir oyuncuyum. Tabii ki de beni en iyi seviyeye taşıyacak ekipmanlar kullanacağım. Ama yasak ise belirtilmeli...

Kesinlikle bu bakış açısına sonsuz saygım var. Rust'ta işe yaramıyor! da bir bahane olamaz. Fakat bu özellikler yasaklanma sebebi ise, belirtilmek zorunda. Ben oyunları son seviye competitive oynayan bir oyuncuyum. Tabii ki de beni en iyi seviyeye taşıyacak ekipmanlar kullanacağım. Ama yasak ise belirtilmeli...

Haklısınız hocam durum baştan savmak gibi olmuş. Destek ekipleri zaten çöpün önde gideni hilelerin sayısını söylemiyorum bile.

Haklısınız hocam durum baştan savmak gibi olmuş. Destek ekipleri zaten çöpün önde gideni hilelerin sayısını söylemiyorum bile.

Bu oyunun eski spray mekaniği varken ki olan hileleri unutamıyorum. 300 metreye nokta sıkanlar mı dersin. Neler neler. O adamların hala bu oyunu oynadığına eminim. Ama bizim gibi elamanları banlarlar. Rezalet anti hile*lerinin gücü buna yeter anca. Input in & out. Bunu babaannem de tespit eder.

Bu oyunun eski spray mekaniği varken ki olan hileleri unutamıyorum. 300 metreye nokta sıkanlar mı dersin. Neler neler. O adamların hala bu oyunu oynadığına eminim. Ama bizim gibi elamanları banlarlar. Rezalet anti viruslerinin gücü buna yeter anca. Input in & out. Bunu babaannem de tespit eder.

Oyunu deneyip de kanser olup bırakmıştım kendi hesabımda satın alma gereği bile duymamıştım ama siz anlattıkça almamamın çok iyi bir karar olduğunu düşünüyorum. Geçmiş olsun tekrardan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı