zwon Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 591 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #1 Rust'ta yeni başladım bana örnek olup oyunu öğretecek bir arkadaş arıyorum. 13 yaşındayım ama merak etmeyin yaşımdan daha olgunum toxiclemem. Saygılıyımdır pek küfretmem. Oyun hakkında hiçbir şey bilmiyorum.
Rust'ta yeni başladım bana örnek olup oyunu öğretecek bir arkadaş arıyorum. 13 yaşındayım ama merak etmeyin yaşımdan daha olgunum toxiclemem. Saygılıyımdır pek küfretmem. Oyun hakkında hiçbir şey bilmiyorum.
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ağustos 2021 #2 Hocam o oyundan sonra küfürbaz olabilirsiniz. Eğer isterseniz oynayabiliriz birlikte. Yaş 22 sıkıntı olmaz derseniz. Genelde tek oynarım zaten.
Hocam o oyundan sonra küfürbaz olabilirsiniz. Eğer isterseniz oynayabiliriz birlikte. Yaş 22 sıkıntı olmaz derseniz. Genelde tek oynarım zaten.
zwon Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 591 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #3 Daryl1dx dedi: Hocam o oyundan sonra küfürbaz olabilirsiniz. Eğer isterseniz oynayabiliriz birlikte. Yaş 22 sıkıntı olmaz derseniz. Genelde tek oynarım zaten. Genişletmek için tıkla... Olur dc varmı fazla mikrofon açamam.
Daryl1dx dedi: Hocam o oyundan sonra küfürbaz olabilirsiniz. Eğer isterseniz oynayabiliriz birlikte. Yaş 22 sıkıntı olmaz derseniz. Genelde tek oynarım zaten. Genişletmek için tıkla... Olur dc varmı fazla mikrofon açamam.