Rust RenderingCommandbuffer hatası

akmuse

Hectopat
Daha fazla  
Oyun içindeyken ara sıra “renderindcommandbuffer: İnvalid Passinden 3'in drawrenderer” hatası beliriyor ekranın sol üstünde kırmızı renkte. İnternette araştırdım fakat bir sonuç elde edemedim. Bu hatanın sebebini ya da çözümünü bilen var mı?

Oyunu oynamayı uzun zaman önce bıraktım ancak hatırladığım kadarıyla etrafta çok fazla modun(taşlar, sülfürler, ağaçlar vs) yok olmasından veya spawnlanmasından dolayı ram yeterli gelmeyip bu hata çıkıyordu.
Yine bildiğim kadarıyla oyuna veya sisteme bir zararı yok, hata bir süre sonra kendiliğinden geçiyor diye biliyorum.

Anladım dostum sağol. Yabancı birisi de yine oyuna ya da sisteme zararı olmadığından, yeni bir sorun olduğundan ve geliştiricilerin bunu düzeltmeye çalıştığından bahsetti. Açıkçası önceden var mıydı emin değilim ama bu yazıyı görmeye başladığımdan beri arada FPS düşüyor gibi geldi. Ekran kartım, işlemcim, RAM’im rust için gayet iyi ama oluyor yine de böyle bir şey. Umarım kısa zamanda düzeltirler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı