Rust sebepsiz yere yasaklanma

Makaleler
2
Arkadaşlar, 2013'ten beri (EXP sistemin ve eski recoillerden beri neyse) o zamanlar farem V7MA idi, sonrasında bırakmıştım 1K saate ulaştıgımda. Geçenlerde özledim, tekrar oynayayım dedim banlandım. Sonra araştırdım, V7MA yani Bloody yasaklanmış. Gittim gene bu forumlarda SS Rival 3 aldım tekrar oynayayim dedim -indirimde aldım tekrar- böyle 15-20 dakika oynadım (Ama format atmadim PC'ye, hala Bloody duruyor.), sonra tekrar banlandım. Sizce niye? Almıyorum şu anda, 3-4 aydır oynamıyorum tekrar ban yemeyeyim diye. Boşa 60TL gidiyor çünkü. Ne sebep olmuş olabilir? PC'yi de formatladım.

Makro yasak o oyunda, kalıntısı da olmasın mümkünse. Makro ile oyunu dar etti millete yeteneksiz hıyarlar. Sonuç olarak böyle bir önlem geldi. İyi de oldu. Makro kullanmıyorsanız, temiz bir Windows ve makro içermeyen, yasaklı olmayan bir fare ile oynamaya devam edebilirsiniz.

O durum farenin yazılımından ve driverinden kaynaklı. Arkadaşlarım da o marka mouse kullanıyordu, sonra mouse değiştirdiler. Rust gibi eğlenceli bir oyunda hile kullananları anlamıyorum. Olay basit, evini yap, malzemeni kas, raidini at.

Nihayetinde makro kullanımına karşı bir önlem almış Facepunch. Gerçi onda da eline yüzüne bulaştırmış, gene de bir yerden başlamaları iyi olmuş.

Steam Destek ile iletişime geçerseniz sorununuzu çözeceklerini düşünüyorum. Bu gibi konularda Steam oyuncuları yüz üstü bırakmıyor.

Nihayetinde makro kullanımına karşı bir önlem almış Facepunch. Gerçi onda da eline yüzüne bulaştırmış, gene de bir yerden başlamaları iyi olmuş.

Steam Destek ile iletişime geçerseniz sorununuzu çözeceklerini düşünüyorum. Bu gibi konularda Steam oyuncuları yüz üstü bırakmıyor.
Steam Destek bu gibi konularda destek sağla(ya)mıyor. Oyun kendilerine ait olmadığı için yapabilecekleri bir şey de yok zaten. Steam Destek bu gibi konularda kullanıcıyı oyunun yapımcısına yönlendiriyor.

Macro yasaklanmış olabilir ( Rust oynayan biri değilim. ) Dolayısıyla da ban yemeniz normaldir. En sağlıklı bilgiyi buradan ticket atarak sorup öğrenebilirsiniz.

Sormuştum ama hiç cevap gelmedi ya ingilizcem yeterli olmadıgından anlatamadım ya da umursamadılar bilmiyorum.

Makro yasak o oyunda, kalıntısı da olmasın mümkünse. Makro ile oyunu dar etti millete yeteneksiz hıyarlar. Sonuç olarak böyle bir önlem geldi. İyi de oldu. Makro kullanmıyorsanız, temiz bir Windows ve makro içermeyen, yasaklı olmayan bir fare ile oynamaya devam edebilirsiniz.

Yaptım aynısını ama PC almadım tekrardan SS Rival 3 falan aldım hatta ama gene banlandım.
Rust HWID ban atmıyor muydu?

Bilmiyorum ama çözümü yok mu bunun başka arkadaşlarda sormuş ama genelde iyi olmuş ya da cevap verilmiyordu o yüzden bende sroayim dedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı