Rust serveri başlamıyor

MrDmrgk

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
●●● MSİ CYBORG 15 A13VE-897XTR ●●●

●İşlemci: Intel® Core™ i7-13620H

●Ekran Kartı: RTX 4050, GDDR6 6GB.

●Hafıza: DDR V 16GB (8GB*2, 5200MHz)
Merhaba arkadaşlar. Bir tane siteden Rust server kiraladım fakat sunucuyu başlatırken "Waiting for rcon to come up..." böyle bir yazı geliyor ve başlatmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Bir tane siteden Rust server kiraladım fakat sunucuyu başlatırken "Waiting for rcon to come up..." böyle bir yazı geliyor ve başlatmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

Bu bir hata değil aslında, bende çok şaşırmıştım ama sunucu açılıyor anlamına geliyor.

Kullandığın sunucu yavaşsa böyle şeyler olabilir, ram miktarını kontrol et sürekli arttığını göreceksin.

Bu bir hata değil aslında, bende çok şaşırmıştım ama sunucu açılıyor anlamına geliyor.

Kullandığın sunucu yavaşsa böyle şeyler olabilir, ram miktarını kontrol et sürekli arttığını göreceksin.
tamamdır efendim çok teşekkür ederimm

Kullandığın sunucu yavaşsa böyle şeyler olabilir, RAM miktarını kontrol et sürekli arttığını göreceksin.

Hocam bir de bir şey sroucam önerdiginiz iyi bir oyun serveri kiralama sitesi var mı ben pek memnun kalmadım kullandıgım siteden

tamamdır efendim çok teşekkür ederimm

Hocam bir de bir şey sroucam önerdiginiz iyi bir oyun serveri kiralama sitesi var mı ben pek memnun kalmadım kullandıgım siteden

Ben bir kere rust sunucusu açtım. Çok tuttu bayağı iyiydi ama bir daha açmadım. Eğer yanlış hatırlamıyorsam saganetwork'ten aldım.

Diğer firmaları bilmem ama serverkurma.com'dan uzak durmalısınız.

Ben bir kere rust sunucusu açtım. Çok tuttu bayağı iyiydi ama bir daha açmadım. Eğer yanlış hatırlamıyorsam saganetwork'ten aldım.

Diğer firmaları bilmem ama serverkurma.com'dan uzak durmalısınız.
yapma hocam bende ondan aldım ve pişmanım ya keşke almasaydım

Kırk yıl geçse adam olmaz bunlardan. Kervana hoş geldiniz hocam. Bir kere bu hatayı yapmak gerekiyor demek ki. Geçmiş olsun, üzüldüm sizin için.
malesef hocam şimdide sunucuda sıkıntı var adamlar yazıyom destekten bakmıyolar bile direk iptal edicem artık bidahda bulaşmam onlara

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı