Rust Serverlara Girememe Sorunu

Rust açılıyor servera giriyorum ve loading word de kalıyor ve direkt hiç bir yazı vermeden oyundan atıyor
sistem özelliklerim : Anakart b450 m pro MSI 8 GB ram corsair ekran kartı Radeon Rx 580 240 gb ssd
çözebildinmi sorunu bende aynı hatayı alıyorum bir türlü çözemedim 1 aydır ugrasıyorum

Rust açılıyor servera giriyorum ve loading word de kalıyor ve direkt hiç bir yazı vermeden oyundan atıyor
sistem özelliklerim : Anakart b450 m pro MSI 8 GB ram corsair ekran kartı Radeon Rx 580 240 gb ssd
benim ram 16 gb fakat bendede aynı sorun var lutfen sorunu cozduysenız banada yardım edın

Hocam bu oyun için en az 16 GB RAM gerekli neredeyse ve birde SSD. Diğer türlü oynamanız çok zor. 4 GB ile oyuna bile girmez. 8 GB RAM'i olan arkadaşım 1 saat kadar bekliyordu oyuna girmek için fakat oyunda sürekli drop yiyordu. Bunun için 16 GB RAM aldı ve artık rahatça oynayabiliyor. Önerim 16 GB RAM alın.

benım 16 gb ram fakat bende de aynı sorun var

bendede aynı sorun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…