AndBey Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #1 RAM 8 Ekran kartı RTX 2050 İşlemci İntel 5 12. Nesil Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben Rust serverına giriyorum uzun uzun bekliyorum ve yüklendiğinde beyaz ekran verip oyundan atıyor.
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben Rust serverına giriyorum uzun uzun bekliyorum ve yüklendiğinde beyaz ekran verip oyundan atıyor.
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.496 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #2 Oyun dosyalarını doğruladınız mi? Artı 0 Eksi
KS KS AndBey Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #3 Blannk dedi: Oyun dosyalarını doğruladınız mi? Genişletmek için tıkla... OneDrive üzerinden mi? Artı 0 Eksi
R rafetsunal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.923 Makaleler 2 Çözümler 7 19 Kasım 2023 #4 AndBey dedi: OneDrive üzerinden mi? Genişletmek için tıkla... Steam. Artı 0 Eksi
5 508280 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.907 Çözümler 7 19 Kasım 2023 #5 Hpcsm rust min 10 gb ram istiyordu ondan kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.496 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #6 AndBey dedi: OneDrive üzerinden mi? Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden hocam. Artı 0 Eksi
KS KS AndBey Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #7 Blannk dedi: Steam üzerinden hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım bir videosu var mı hocam yoksa kendim mi yapmam lazım. Artı 0 Eksi
Blannk dedi: Steam üzerinden hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım bir videosu var mı hocam yoksa kendim mi yapmam lazım.
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.496 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #8 AndBey dedi: Anladım bir videosu var mı hocam yoksa kendim mi yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Oyuna sağ tıklayın. Özellikler->yerel dosyalar. Burada "Dosyaların bütünlüğünü doğrula" seçeneği olması lazım. Artı 0 Eksi
AndBey dedi: Anladım bir videosu var mı hocam yoksa kendim mi yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Oyuna sağ tıklayın. Özellikler->yerel dosyalar. Burada "Dosyaların bütünlüğünü doğrula" seçeneği olması lazım.
KS KS AndBey Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #9 Blannk dedi: Oyuna sağ tıklayın. Özellikler->yerel dosyalar. Burada "dosyaların bütünlüğünü doğrula" seçeneği olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bir deneyim tekrar yazarım size. Blannk dedi: Oyuna sağ tıklayın. Özellikler->yerel dosyalar. Burada "dosyaların bütünlüğünü doğrula" seçeneği olması lazım. Genişletmek için tıkla... Buraya tıklayınca böyle bir şey çıktı. Son düzenleme: 19 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Blannk dedi: Oyuna sağ tıklayın. Özellikler->yerel dosyalar. Burada "dosyaların bütünlüğünü doğrula" seçeneği olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bir deneyim tekrar yazarım size. Blannk dedi: Oyuna sağ tıklayın. Özellikler->yerel dosyalar. Burada "dosyaların bütünlüğünü doğrula" seçeneği olması lazım. Genişletmek için tıkla... Buraya tıklayınca böyle bir şey çıktı.
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.496 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #10 AndBey dedi: Bir deneyim tekrar yazarım size. Eki Görüntüle 2022223 Buraya tıklayınca böyle bir şey çıktı. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam üzerinden kütüphaneye girip oyuna sağ tıklayın. Dediğimi o kısımdan yapacaksınız. Artı 0 Eksi
AndBey dedi: Bir deneyim tekrar yazarım size. Eki Görüntüle 2022223 Buraya tıklayınca böyle bir şey çıktı. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam üzerinden kütüphaneye girip oyuna sağ tıklayın. Dediğimi o kısımdan yapacaksınız.