AndBey Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #1 RAM 8 Ekran kartı RTX 2050 İşlemci İntel 5 12. Nesil Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben Rust serverına giriyorum uzun uzun bekliyorum ve yüklendiğinde beyaz ekran verip oyundan atıyor.
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben Rust serverına giriyorum uzun uzun bekliyorum ve yüklendiğinde beyaz ekran verip oyundan atıyor.
KS KS AndBey Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #11 Blannk dedi: Hocam Steam üzerinden kütüphaneye girip oyuna sağ tıklayın. Dediğimi o kısımdan yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... Burası mı? Artı 0 Eksi
Blannk dedi: Hocam Steam üzerinden kütüphaneye girip oyuna sağ tıklayın. Dediğimi o kısımdan yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... Burası mı?
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.496 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #12 AndBey dedi: Eki Görüntüle 2022225 Burası mı? Genişletmek için tıkla... Evet buradan yüklü dosyalara girip doğrulama yapın. Artı 0 Eksi
AndBey dedi: Eki Görüntüle 2022225 Burası mı? Genişletmek için tıkla... Evet buradan yüklü dosyalara girip doğrulama yapın.
KS KS AndBey Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #13 Blannk dedi: Evet buradan yüklü dosyalara girip doğrulama yapın. Genişletmek için tıkla... Oldu mu Hocam? Artı 0 Eksi
Blannk dedi: Evet buradan yüklü dosyalara girip doğrulama yapın. Genişletmek için tıkla... Oldu mu Hocam?
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.496 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #14 AndBey dedi: Eki Görüntüle 2022240 Oldu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Oldu hocam şimdi tekrar deneyin sorun devam ederse maalesef elimizden başka bir şey gelmez. Artı 0 Eksi
AndBey dedi: Eki Görüntüle 2022240 Oldu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Oldu hocam şimdi tekrar deneyin sorun devam ederse maalesef elimizden başka bir şey gelmez.
KS KS AndBey Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #15 Blannk dedi: Oldu hocam şimdi tekrar deneyin sorun devam ederse maalesef elimizden başka bir şey gelmez. Genişletmek için tıkla... Tamamdır Artı 0 Eksi
Blannk dedi: Oldu hocam şimdi tekrar deneyin sorun devam ederse maalesef elimizden başka bir şey gelmez. Genişletmek için tıkla... Tamamdır
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.496 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #16 AndBey dedi: Tamamdır. Genişletmek için tıkla... Sonucu paylaşırsanız sevinirim hocam. Artı 0 Eksi
KS KS AndBey Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #17 Blannk dedi: Sonucu paylaşırsanız sevinirim hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam baya bekledim ve ilk ekrana geldi ve beyaz ekran verip oyun kapandı Artı 0 Eksi
Blannk dedi: Sonucu paylaşırsanız sevinirim hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam baya bekledim ve ilk ekrana geldi ve beyaz ekran verip oyun kapandı
R rafetsunal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.923 Makaleler 2 Çözümler 7 20 Kasım 2023 #18 Yabancı kaynaklarda bulduğum. 1. önümüzdeki Wipe'ı beklemek. 2. ekran kartı ve Windows'u güncellemek. 3. sistemin ısınmadığından emin olmak. Artı 0 Eksi
Yabancı kaynaklarda bulduğum. 1. önümüzdeki Wipe'ı beklemek. 2. ekran kartı ve Windows'u güncellemek. 3. sistemin ısınmadığından emin olmak.
KS KS AndBey Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #19 rafetsunal dedi: Yabancı kaynaklarda bulduğum. 1. önümüzdeki Wipe'ı beklemek. 2. ekran kartı ve Windows'u güncellemek. 3. sistemin ısınmadığından emin olmak. Genişletmek için tıkla... Bir güncellemelere bakim hocam. Artı 0 Eksi
rafetsunal dedi: Yabancı kaynaklarda bulduğum. 1. önümüzdeki Wipe'ı beklemek. 2. ekran kartı ve Windows'u güncellemek. 3. sistemin ısınmadığından emin olmak. Genişletmek için tıkla... Bir güncellemelere bakim hocam.
M Mafya07 Centipat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #20 AndBey dedi: Bir güncellemelere bakim hocam. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende girerken Steam invalid yazan bir hata alıyorum serverlere girmiyor. Artı 0 Eksi
AndBey dedi: Bir güncellemelere bakim hocam. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende girerken Steam invalid yazan bir hata alıyorum serverlere girmiyor.