C cannnnnnnnn Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #1 Oyuna giriyorum bu yazı gözüküyor ve sunucular gözükmüyor. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2024
nowtv Centipat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 Yer Turkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #2 cannnnnnnnn dedi: Eki Görüntüle 2222878 Oyuna giriyorum bu yazı gözüküyor ve sunucular gözükmüyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam Rust adlı uygulamayı biliyorum ancak hiç oynamadım oyunun yerel dosyalarına giderek orada servers adlı bir şey olabilir onunla alakalıdır muhtelemen servers yoksada bir silip yüklemeni öneririm. Artı 0 Eksi
cannnnnnnnn dedi: Eki Görüntüle 2222878 Oyuna giriyorum bu yazı gözüküyor ve sunucular gözükmüyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam Rust adlı uygulamayı biliyorum ancak hiç oynamadım oyunun yerel dosyalarına giderek orada servers adlı bir şey olabilir onunla alakalıdır muhtelemen servers yoksada bir silip yüklemeni öneririm.