Rust ses var görüntü yok

bassholder

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,2.Sistemimde GT 420 Vardı ve upgrade ederek 750 ti aldım Msi O.c. Fakat eskiden oynadığım Rust oyununu artık oynayamıyorum. Oyuna giriyorum 1-2 dakika geziyorum oyun donuyor ses var arkada görüntü olmuyor. Muhtemelen işlemci yüzünden oluyor ama eski ekran kartımla oynarken bunda oynayamamak biraz üzüyor açıkcası. Ayrıca FPS'm her oyunda çok düşük. Lol'de 70 Cs go da 30 felan. Yardım edebilecek var mı ? Bu bilgisayar yanımda ana bilgisayarım uzakta sadece bunda oynayabiliyorum şu an. Çok sıkılmaya başladım. Miscreated oynuyorum 23 FPS civarı alıyorum. İşlemci değiştireceğim fakat şu an bütçem yok. Ne yapabilirim ?

Amd a4-6300 - Msi 750Ti o.c 16 Gb ram. Malesef işlemcim yanınca apu sistemime döndüm upgrade ettim. Darboğaz var biliyorum fakat gt420 gibi ekrana görüntü vermekten başka işe yaramayan bir kart ile oynadığım oyunu 750 Ti ile hiç oynayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…