Whyyy Decapat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #1 Oynadığım sunucuda karşıma çıktı. Araştırdım fakat cevap bulamadım. Bilen var mı?
thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 4 Temmuz 2023 #2 Whyyy dedi: Oynadığım sunucuda karşıma çıktı. Araştırdım fakat cevap bulamadım. Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Skinbox yetkiniz varsa Rust'ta herhangi bir skin satın almadan oyun içinde istediğiniz skini kullanabilmenize yarar. Artı 0 Eksi
Whyyy dedi: Oynadığım sunucuda karşıma çıktı. Araştırdım fakat cevap bulamadım. Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Skinbox yetkiniz varsa Rust'ta herhangi bir skin satın almadan oyun içinde istediğiniz skini kullanabilmenize yarar.
KS KS Whyyy Decapat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #3 thedeuss dedi: Skinbox yetkiniz varsa Rust'ta herhangi bir skin satın almadan oyun içinde istediğiniz skini kullanabilmenize yarar. Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz komutlar var mı? Artı 0 Eksi
thedeuss dedi: Skinbox yetkiniz varsa Rust'ta herhangi bir skin satın almadan oyun içinde istediğiniz skini kullanabilmenize yarar. Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz komutlar var mı?