Bu, Oxide ve uMod projelerini desteklemek için tasarlanmış bir Garaj Kapısı görünü müdür ve bu görünümden elde edilen tüm gelir doğrudan geliştirme ekibine gidecektir!
(STABBY'DEN SORUMLULUK REDDİ - Steam yükleyicinin bunu yapmasını sağladığı için %1 almak zorunda kaldım. Aksi takdirde hepsi UMod'a gidecek!)
2014 yılının ocak ayından bu yana, Wulf ve Calytic gibi geliştiriciler zamanlarını Rust için Oxide ve UMod'u geliştirmeye adadılar ve bunun sürekli geliştirilmesi, bakımı ve desteği size bağlı!
Şimdi, bu projelerden hiçbirini geçmişte duymadıysanız... Neredeyse on yıldır... O kayanın altından çıkın! Bu projeler Rust sunucusunun neler yapabileceğini değiştirerek, binlercesinin size kitler, daha fazla kaynak, oyun modları, etkinlikler, özel görünümler, Discord entegrasyonu ve çok daha fazlası gibi en sevdiğiniz şeyleri sağlamasını sağlıyor!
Peki uMod nedir? UMod, Oxide'ın yeniden yazılması ve moderasyonu olup,
Evrenselleştirme, bağımsız araçlar, gelişmiş yama, ek seçenekler, kapsamlı performans iyileştirmeleri ve daha fazlasına odaklanıldı. Özetle... Neredeyse her açıdan Oxide'dan daha iyi.
"Oxide nedir" mi diyorsunuz? Oxide, sınırlı eklenti desteğine sahip ve o kadar gelişmiş olmayan Rust Legacy için 2013'e dayanan orijinal projedir. Şu anda
http://umod.org adresinden indirilebilir, ancak uMod herkesin keyfini çıkarması için hazır olduğunda yakında uMod ile değiştirilecektir.
Tüm deri varlıkları Stabby tarafından tasarlanmıştır, ancak Atlas figürünün gövdesi hariç, yoğun bir şekilde modifiye edilmesine ve renklendirilmesine rağmen, sınırsız bir ticari lisans satın alınmış ve mülkiyet kanıtı olarak Facepunch'a sunulmuştur. Varlıkların geri kalanı Illustrator'da oluşturulmuştur ve bazıları Rust'tan gerçek oyun içi görüntülerdir ve "çizgi film" versiyonlarına dönüştürülmüştür (yani Dome, Lighthouse, vb.)
Açıklama kısmında da bu yazıyor
Ben daha large box falan da alacağım da şimdi alacakken süresiz şeyleri alayım diyorum çünkü çok pahalı hepsi ondan sorayım dedim.