Rust skinleri süreli mi?

dragon3503

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Rust skini alacağım ama süreli mi olduğunu bilmiyorum veya craftlama sayısımı var söyler misiniz Steam topluluktan alacağım.

Arkadaşlar merhaba Rust skini alacağım ama süreli mi olduğunu bilmiyorum veya craftlama sayısımı var söyler misiniz Steam topluluktan alacağım.
Rust skinleri genelde süreli olmaz, satın alıp Steam envanterine eklediğinde kalıcı olur. Craft sayısı ise skin üzerinde yazar, bazısı craftlanabilir, bazısı değil. Topluluktan alırken skin açıklamasını ve craftlama durumunu mutlaka kontrol et, orada yazar. Süreli skinler çok nadirdir, genelde skinler ömür boyudur.

Kankam açıklamda şöyle diyor

Kopyal yapıştır yapıp atayım sana ne dediğini

Bu, Oxide ve uMod projelerini desteklemek için tasarlanmış bir Garaj Kapısı görünü müdür ve bu görünümden elde edilen tüm katkı sağlayanların gelirleri doğrudan Oxide ve uMod geliştirme ekibine gidecektir

Bu, Garaj Kapısı öğesi için bir görünümdür. Bu görünümü bir tamir tezgahında veya öğeyi oyunda üretirken uygulayabileceksiniz.

Dosya Ekleri

• 1749592247369.png
    265,3 KB · Görüntüleme: 28
Bu skin craftlanabilir yani oyun içinde tamir tezgahında ya da üretirken ürüne uygulayabiliyorsun. Ayrıca gelirlerinin Oxide ve uMod geliştirici ekibine gittiği özel bir destek skin’i. Süreli değil, bir kere craftlayınca kalıcı oluyor. Satın alırsan skin tamamen senin olur, süre veya kullanım sınırı olmaz. Diye düşünüyorum

Bu, Oxide ve uMod projelerini desteklemek için tasarlanmış bir Garaj Kapısı görünü müdür ve bu görünümden elde edilen tüm gelir doğrudan geliştirme ekibine gidecektir!

(STABBY'DEN SORUMLULUK REDDİ - Steam yükleyicinin bunu yapmasını sağladığı için %1 almak zorunda kaldım. Aksi takdirde hepsi UMod'a gidecek!)

2014 yılının ocak ayından bu yana, Wulf ve Calytic gibi geliştiriciler zamanlarını Rust için Oxide ve UMod'u geliştirmeye adadılar ve bunun sürekli geliştirilmesi, bakımı ve desteği size bağlı!

Şimdi, bu projelerden hiçbirini geçmişte duymadıysanız... Neredeyse on yıldır... O kayanın altından çıkın! Bu projeler Rust sunucusunun neler yapabileceğini değiştirerek, binlercesinin size kitler, daha fazla kaynak, oyun modları, etkinlikler, özel görünümler, Discord entegrasyonu ve çok daha fazlası gibi en sevdiğiniz şeyleri sağlamasını sağlıyor!

Peki uMod nedir?.. UMod, Oxide'ın yeniden yazılması ve moderasyonu olup,
Evrenselleştirme, bağımsız araçlar, gelişmiş yama, ek seçenekler, kapsamlı performans iyileştirmeleri ve daha fazlasına odaklanıldı. Özetle... Neredeyse her açıdan Oxide'dan daha iyi.

"Oxide nedir" mi diyorsunuz? Oxide, sınırlı eklenti desteğine sahip ve o kadar gelişmiş olmayan Rust Legacy için 2013'e dayanan orijinal projedir. Şu anda http://umod.org adresinden indirilebilir, ancak uMod herkesin keyfini çıkarması için hazır olduğunda yakında uMod ile değiştirilecektir.

Tüm deri varlıkları Stabby tarafından tasarlanmıştır, ancak Atlas figürünün gövdesi hariç, yoğun bir şekilde modifiye edilmesine ve renklendirilmesine rağmen, sınırsız bir ticari lisans satın alınmış ve mülkiyet kanıtı olarak Facepunch'a sunulmuştur. Varlıkların geri kalanı Illustrator'da oluşturulmuştur ve bazıları Rust'tan gerçek oyun içi görüntülerdir ve "çizgi film" versiyonlarına dönüştürülmüştür (yani Dome, Lighthouse, vb.)

Açıklama kısmında da bu yazıyor

Ben daha large box falan da alacağım da şimdi alacakken süresiz şeyleri alayım diyorum çünkü çok pahalı hepsi ondan sorayım dedim.

Bir yerde süreli diye bir şeyler diyorda tam anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…