Satılık Rust Skinleri

Daha fazla  
Elimde Rust skinleri var oyun oynamadığım için satma kararı aldım. Önceden bakiyenin yarısını oyun hediye ederek harcadım fakat bir yerden sonra yeni hesaplara gift atılmıyor ben de direkt skin olarak satmaya karar verdim. Referanslarım mevcuttur zaten eski konularıma bakarsanız çok fazla satış yaptığımı görürsünüz. Bu arada güncelleme gelmediyse Rust skinlerini trade ettiğimizde 1 hafta ban yok direkt satabiliyorsunuz. Elimde bulunan skinler şunlardır;
1- Glory AK-47
2- Skeleton Hoodie
3- Blackout Kilt
4- Neon Pumpkin Garage Door

Son düzenleme:
Fiyatlar şu şekildedir;
Glory AK-47: 2800 TL
Skeleton Hoodie: 260 TL
Blackout Kilt: 140 TL satılmıştır.
Neon Pumpkin Garage Door: 70 TL satılmıştır.

Ayrıca güncel Steam fiyatları şu şekilde:
Glory AK-47: 4500 TL, Size 3850 TL bakiye getirecektir.
Skeleton Hoodie: 394 TL, Size 345 TL bakiye getirecektir.
Blackout Kilt: 200 TL, Size 175 TL bakiye getirecektir.
Neon Pumpkin Garage Door: 100 TL, Size 87 TL bakiye getirecektir.

İletişim: Tolgahan ⭐#4987
@MiningciAGA Kardeşim beğenmiyorsan git 3600 TL'den ByNoGame'den al o zaman. ByNoGame fiyatı üzerine %15-30 indirimli satılıyor ürünler acaba derdiniz ne? Anlatsanız keşke :D

Son düzenleme:
Neden siz steam üzerinden satmıyorsunuz merak ettim sadece? Oradan çekmek mi zor geliyor?

Neden siz Steam üzerinden satmıyorsunuz merak ettim sadece? Oradan çekmek mi zor geliyor?

Hocam bakiye çekim yapılamıyor. Oyun satarak eritmeye çalıştım miktar fazla olunca gift bloke oldu ben de böyle satış yapıyorum. Olmadı satılmazsa yurt dışına bir arkadaş gidecek eğer giderse yurt dışı sitelerinde satacağım. Şimdilik satabilirsem diye ekledim tabii miktar fazla olunca satılmıyor.
Ayrıca ByNoGame linkleri bırakıyorum alacaklar oradan alabilirler.
Toplu alım olursa hepsini %25 indirimli satabilirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı