FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.366 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #1 Oyunu aldım ancak sadece sunucuya girebiliyorum. Kendi sunucunu oluşturma ya da Single Player girme var mı?
Oyunu aldım ancak sadece sunucuya girebiliyorum. Kendi sunucunu oluşturma ya da Single Player girme var mı?
Anydactly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 1.041 Çözümler 1 9 Temmuz 2023 #2 FeritS0 dedi: Oyunu aldım ancak sadece sunucuya girebiliyorum. Kendi sunucunu oluşturma ya da Single Player girme var mı? Genişletmek için tıkla... Yok. Kişi sayısı en az olan veya PvP kapalı olan sunuculara girebilirsiniz.
FeritS0 dedi: Oyunu aldım ancak sadece sunucuya girebiliyorum. Kendi sunucunu oluşturma ya da Single Player girme var mı? Genişletmek için tıkla... Yok. Kişi sayısı en az olan veya PvP kapalı olan sunuculara girebilirsiniz.
FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.366 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #3 Anydactly dedi: Yok. Kişi sayısı en az olan veya PvP kapalı olan sunuculara girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Topluluk sunucuları vs. nasıl oluşturuluyor yani kendim yapmak istesem Rust'ın yapımcısına mail falan mı atmam lazım bu işleri bilmiyorum.
Anydactly dedi: Yok. Kişi sayısı en az olan veya PvP kapalı olan sunuculara girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Topluluk sunucuları vs. nasıl oluşturuluyor yani kendim yapmak istesem Rust'ın yapımcısına mail falan mı atmam lazım bu işleri bilmiyorum.
Anydactly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 1.041 Çözümler 1 9 Temmuz 2023 #4 FeritS0 dedi: Topluluk sunucuları vs. nasıl oluşturuluyor yani kendim yapmak istesem Rust'ın yapımcısına mail falan mı atmam lazım bu işleri bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sunucu açma olayı bambaşka ve aracılar ile ücretli diye biliyorum.
FeritS0 dedi: Topluluk sunucuları vs. nasıl oluşturuluyor yani kendim yapmak istesem Rust'ın yapımcısına mail falan mı atmam lazım bu işleri bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sunucu açma olayı bambaşka ve aracılar ile ücretli diye biliyorum.