Rust solo oynanır mı?

yigit3585

Hectopat
Rust'u 8-9 ay önce satın almiştim hiç yüklemedim şimdi yüklemeyi düşünüyorum ama solo oynanır mı? Yani zevk alır mıyım solo şekilde?

Oyunu öğrenirseniz solo - duo serverlara girip oynayabilirsiniz X2 gibi modlu sarar.

Zor ama zevk alırsın. Arkadaşların ile oynarsan o zevk katlarca artar.

Rust'u 8-9 ay önce satın almiştim hiç yüklemedim şimdi yüklemeyi düşünüyorum ama solo oynanır mı? Yani zevk alır mıyım solo şekilde?
Başlangıçta solo olarak gelişmen taktikleri öğrenmen neyin ne işe yaradığını, craft sistemini vs öğrenmen gerek. Videolar izle veya kendine bir ekip bul 3x sunucuda başlangıcını yap / Ayrıca rust solo sarmıyor

Kişiden kişiye göre değişir. Kimisi sıkılır kimisi sıkılmaz am aben sıkılırım . Serverlara göz atabilseniz daa iyi olur.

7K saatim var 200'ünü bile solo oynamamışımdır Discord sunucularından oyuncu bulmaya çalışın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…