Swindzy Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #1 Rust'a güncelleme geldikten sonra FPS düşmesi oluyor. Grafik ayarlarını düşürmeme rağmen FPS eskisinden daha az. Nasıl çözebilirim? Ekran kartı: AMD Radeon RX 6500 XT. İşlemci: Ryzen 5 5500. RAM: 32 GB.
Rust'a güncelleme geldikten sonra FPS düşmesi oluyor. Grafik ayarlarını düşürmeme rağmen FPS eskisinden daha az. Nasıl çözebilirim? Ekran kartı: AMD Radeon RX 6500 XT. İşlemci: Ryzen 5 5500. RAM: 32 GB.
legal1s Picopat Katılım 10 Temmuz 2025 Mesajlar 39 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #2 Büyük ihtimalle optimizasyon sorunu vardır oyunda.Sistemin ile alakası yoktur.Kaç FPS alıyorsunuz bu arada ?
Büyük ihtimalle optimizasyon sorunu vardır oyunda.Sistemin ile alakası yoktur.Kaç FPS alıyorsunuz bu arada ?
Swindzy Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #3 legal1s dedi: Büyük ihtimalle optimizasyon sorunu vardır oyunda. Sistemin ile alakası yoktur. Kaç FPS alıyorsunuz bu arada? Genişletmek için tıkla... 50 60 civarında alıyorum 100 civarı alırken bu civara düştü.
legal1s dedi: Büyük ihtimalle optimizasyon sorunu vardır oyunda. Sistemin ile alakası yoktur. Kaç FPS alıyorsunuz bu arada? Genişletmek için tıkla... 50 60 civarında alıyorum 100 civarı alırken bu civara düştü.
legal1s Picopat Katılım 10 Temmuz 2025 Mesajlar 39 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #4 Swindzy dedi: 50 60 civarında alıyorum 100 civarı alırken bu civara düştü. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulayın ve driverlerınızı güncelleyin.Aynı sorunu arkadaşımda da var oyundan kaynaklı sorundur muhtemelen
Swindzy dedi: 50 60 civarında alıyorum 100 civarı alırken bu civara düştü. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulayın ve driverlerınızı güncelleyin.Aynı sorunu arkadaşımda da var oyundan kaynaklı sorundur muhtemelen
M mertbirsenn Hectopat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 1.434 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Radeon 9070 Gaming OC İşlemci: Ryzen 5 5600 Anakart: Gigabyte B450M K Depolama: Kioxia Exceria Pro 1TB. RAM: G.Skill Ripjaws 3600 MHz CL18 2x8 GB. Kasa ve güç kaynağı: Game booster GB-Z007b 650watt 80 Bronze. İşlemci soğutucu: Thermalright Assassin King 120. Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 10 Ağustos 2025 #5 Düzenli rust oynayan 3 arkadaş hepimiz aynı sorunu yaşadık. Sizlik bir durum değil.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.004 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Ağustos 2025 #6 Rust bildim bileli optimizasyon özürlü, ekran kartını düzgün kullanmaz işlemciyi düzgün kullanmaz. Hatırlarım o zamanlar Directx 10 sürümündeydi fps uçuyordu.
Rust bildim bileli optimizasyon özürlü, ekran kartını düzgün kullanmaz işlemciyi düzgün kullanmaz. Hatırlarım o zamanlar Directx 10 sürümündeydi fps uçuyordu.
Swindzy Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #7 legal1s dedi: Oyun dosyalarını doğrulayın ve driverlerınızı güncelleyin. Aynı sorunu arkadaşımda da var oyundan kaynaklı sorundur muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Driverlar güncel olmasına rağmen durum böyle.
legal1s dedi: Oyun dosyalarını doğrulayın ve driverlerınızı güncelleyin. Aynı sorunu arkadaşımda da var oyundan kaynaklı sorundur muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Driverlar güncel olmasına rağmen durum böyle.
legal1s Picopat Katılım 10 Temmuz 2025 Mesajlar 39 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #8 Swindzy dedi: Driverlar güncel olmasına rağmen durum böyle. Genişletmek için tıkla... Sorun oyundan kaynaklı hocam.İyi Forumlar
Swindzy dedi: Driverlar güncel olmasına rağmen durum böyle. Genişletmek için tıkla... Sorun oyundan kaynaklı hocam.İyi Forumlar