A Albis Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #1 Selam, Steam'den Rust aldım fakat yanında başka bir uygulama daha geldi. Ne işe yarar bu uygulama, ekstra indirmem gerekir mi?
Selam, Steam'den Rust aldım fakat yanında başka bir uygulama daha geldi. Ne işe yarar bu uygulama, ekstra indirmem gerekir mi?
Y YkcYunus Hectopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #2 Albis dedi: Selam, Steam'den Rust aldım fakat yanında başka bir uygulama daha geldi. Ne işe yarar bu uygulama, ekstra indirmem gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Test sunucusu indirmene gerek yok. Bende yeni başladım istersen beraber girebiliriz Artı 0 Eksi
Albis dedi: Selam, Steam'den Rust aldım fakat yanında başka bir uygulama daha geldi. Ne işe yarar bu uygulama, ekstra indirmem gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Test sunucusu indirmene gerek yok. Bende yeni başladım istersen beraber girebiliriz
KS KS A Albis Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #3 YkcYunus dedi: Test sunucusu indirmene gerek yok. Bende yeni başladım istersen beraber girebiliriz Genişletmek için tıkla... zireael_5 ekle discorddan oynayalım Artı 0 Eksi
YkcYunus dedi: Test sunucusu indirmene gerek yok. Bende yeni başladım istersen beraber girebiliriz Genişletmek için tıkla... zireael_5 ekle discorddan oynayalım