S Swixy Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 1.204 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #1 Rust Steam'de çok pahalı, oyunu oynamak istiyorum heveslendim ama çok pahalı. Daha uyguna nereden bulabilirim?
Rust Steam'de çok pahalı, oyunu oynamak istiyorum heveslendim ama çok pahalı. Daha uyguna nereden bulabilirim?
Sekolargg Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 822 Çözümler 3 30 Aralık 2023 #2 Swixy dedi: Rust Steam'de çok pahalı, oyunu oynamak istiyorum heveslendim ama çok pahalı. Daha uyguna nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Key satan siteler var ama ne kadar güvenilir tarşıtılır.
Swixy dedi: Rust Steam'de çok pahalı, oyunu oynamak istiyorum heveslendim ama çok pahalı. Daha uyguna nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Key satan siteler var ama ne kadar güvenilir tarşıtılır.
yigit3585 Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 880 Çözümler 3 30 Aralık 2023 #3 Bulamazsınız. Roblox'ta "Fallen Survival" diye oyun var Rust'un tamamen aynısı orijinali satın alana kadar Roblox'ta oynayabilirsiniz.
Bulamazsınız. Roblox'ta "Fallen Survival" diye oyun var Rust'un tamamen aynısı orijinali satın alana kadar Roblox'ta oynayabilirsiniz.
RinDoChi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.293 Makaleler 2 Çözümler 16 30 Aralık 2023 #4 Verya bir şey olmaz, zaten 2 saat dolmadan iade edersin
S Swixy Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 1.204 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #5 RinDoChi dedi: Verya bir şey olmaz, zaten 2 saat dolmadan iade edersin Genişletmek için tıkla... Neden iade edeyimki kötü bir oyun mu?
RinDoChi dedi: Verya bir şey olmaz, zaten 2 saat dolmadan iade edersin Genişletmek için tıkla... Neden iade edeyimki kötü bir oyun mu?
Sekolargg Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 822 Çözümler 3 30 Aralık 2023 #6 Swixy dedi: Neden iade edeyimki kötü bir oyun mu? Genişletmek için tıkla... Çıldırtan bir oyun. Saatlerce emeğin bir anda çöp olabilir o yüzden. Şahsen 8 yıldır Rust izliyorum, son 2 yıldırda oynuyorum. Sıkılmadım halendir. Oyundan bazı şeyleri bilerek oynamak gerekiyor.
Swixy dedi: Neden iade edeyimki kötü bir oyun mu? Genişletmek için tıkla... Çıldırtan bir oyun. Saatlerce emeğin bir anda çöp olabilir o yüzden. Şahsen 8 yıldır Rust izliyorum, son 2 yıldırda oynuyorum. Sıkılmadım halendir. Oyundan bazı şeyleri bilerek oynamak gerekiyor.