D DeadOwner Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #1 Oyunu Steam üzerinden indirdim, oyunu çalıştırdım ve bu hatayı aldım. Bilenler varsa söyleyebilirler mi? Şimdiden teşekkürler. Hata bu.
Oyunu Steam üzerinden indirdim, oyunu çalıştırdım ve bu hatayı aldım. Bilenler varsa söyleyebilirler mi? Şimdiden teşekkürler. Hata bu.
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 11 Nisan 2021 #2 Oyunun dosyalarındaki steam_api64.dll dosyasını silip, oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayarak tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
Oyunun dosyalarındaki steam_api64.dll dosyasını silip, oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayarak tekrar deneyin.
KS KS D DeadOwner Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #3 Hayır hatayı çözdüm. Hata çözümü: Oyuna Steam üzerinden paylaşıldığı için girmiyor. Oyunu illa satın almamız gerekiyormuş. Artı 0 Eksi
Hayır hatayı çözdüm. Hata çözümü: Oyuna Steam üzerinden paylaşıldığı için girmiyor. Oyunu illa satın almamız gerekiyormuş.