ceza101 Hectopat Katılım 25 Eylül 2015 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2016 #1 Başlıkta belirtiğim gibi arkaradaşlar rust'da bir servere giriyorum steam auth timeout hatası veriyor ve servere giremiyorum. Nedeni nedir?
Başlıkta belirtiğim gibi arkaradaşlar rust'da bir servere giriyorum steam auth timeout hatası veriyor ve servere giremiyorum. Nedeni nedir?
catintayme Hectopat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 288 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2016 #2 Steamı kapatıp yönetici olarak çalıştır (steamı). Sorun büyük ihtimal düzelecektir.
ceza101 Hectopat Katılım 25 Eylül 2015 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2016 #3 Teşekkürler.
Emin_06 Kilopat Katılım 9 Aralık 2014 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #4 catintayme dedi: Steam'ı kapatıp yönetici olarak çalıştır (steamı). Sorun büyük ihtimal düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Bende işe yaramadı
catintayme dedi: Steam'ı kapatıp yönetici olarak çalıştır (steamı). Sorun büyük ihtimal düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Bende işe yaramadı
datac4 Centipat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #5 Dosyaları doğrula eğer olmazsa galiba saldırı yiyordur Steam steamla alakalı bir durum bende de aynı durum var düzelir birkaç saatte.
Dosyaları doğrula eğer olmazsa galiba saldırı yiyordur Steam steamla alakalı bir durum bende de aynı durum var düzelir birkaç saatte.