Rust şu anda alınır mı?

Bütçenize bağlıdır eğer bütçeniz düşükse Yaz İndirimleri, Sonbahar İndirimleri, Kış İndirimleri, İlkbahar İndirimleri gibi büyük indirimleri beklemenizde fayda var. Eğer biraz daha ucuza almak istiyorsanız dijital oyun satan (örn. İtem Satış) siteleride araştırabilirsiniz.
Not: Komisyonlara dikkat ediniz ayrıca her bulduğunuz siteden alışveriş yapmayınız ayrıca kesin ucuza alacaksınız diye birşey yoktur.

Alınır hocam, on numara oyundur ve kısa zamanda zam alması muhtemel oyunlardan bir tanedir kesinlikle tavsiye ediyorum.

Şu anda alabilirim 3 ay sonra indirime girecekse benim için bir şey değişmez ama aldıktan önümdeki festivalde şans eseri indirime gireceği tutar bundan rahatsız olurum oyun zaten 40$ kur güncellemesi ile yiyeceği zam belki 2 katı olacak.

Alınır hocam, on numara oyundur ve kısa zamanda zam alması muhtemel oyunlardan bir tanedir kesinlikle tavsiye ediyorum.

Oynayacağım arkadaşlarım var bu sebeple alacağım ama 300TL olan fiyatına değer mi?

Değer hocam, hatta arkadaşlarla oynarken bağımlısı bile olabilirsiniz.

Arkadaşınız varsa yapıştırın zaten çoo indirime giren bir oyun değil, zam kesin yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…