Rust sürekli anlık FPS düşüşleri oluyor

kaan2503

Decapat
Ekran kartım: GTX 960 4 GB.
İşlemcim: AMD FX 6300 six Core Processor 3.50 GHz.
RAM: 8 GB markası Kingston 1600 MHz.
Anakart: ASUS M5A78L.
Arkadaşlar bu ekran kartı, işlemci ve RAM'larla Rust oynanış videosu var YouTube'da adam en yüksek ayarlarda 40 FPS oynayabiliyor bende orta ayarlarda 60-70 alıyorum ama oyunda sürekli drop yiyorum ve bazen oyun sebesiz yere kapanıyor drop yedikten sonra. 60-70 FPS alırken dakikada 5-6 tane drop yiyorum ve bu droplar 1 saniye sürmüyor en az 3-4 saniye sürüyor neden bu kadar drop yiyorum anlamadım ekran kartı sürücüm güncel, sıcaklıklarda bir sorun yok GPU 65-70 derece CPU 70-75 falan en fazla ve RAM kullanımıda 4.5 GB arkadaşlarımda da 8 GB RAM var ve çok rahat oynuyorlar ekran kartı işlemcisi de benimkiyle neredeyse aynı çok bir fark yok benim PC'de bir şey var ama ne var çözemedim ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyunun kayıtlı olduğu disk ne kadar dolu acaba?

CPU sıcaklığı biraz fazla ve oyunun optimizasyon sıkıntısı var. V-Sync açmayı dene

Oyun minimum 10GB RAM istiyor. Oynayan arkadaşlarımın 8GB RAM'i var ve droptan oynayamıyorlar nerdeyse ama bende 16GB RAM var ve hiç drop yemiyorum.

Oyunun kayıtlı olduğu disk ne kadar dolu acaba?

Daha dün format attım PC'ye yarısından fazlası boş.

CPU sıcaklığı biraz fazla ve oyunun optimizasyon sıkıntısı var. V-Sync açmayı dene

V-Sync nereden açılıyor acaba söyleyebilir misiniz?

Oyun minimum 10GB RAM istiyor. Oynayan arkadaşlarımın 8 GB RAM'i var ve droptan oynayamıyorlar neredeyse ama bende 16 GB RAM var ve hiç drop yemiyorum.

Arkadaşımda i7 5. nesil bir işlemci GTX 950 2 GB ekran kartı ve 8 GB RAM'i var çok rahat oynuyor. Belki de işlemcisi benimkinden iyi olduğu için drop yemiyordur ama benim bu kadar drop yemem normal değil kesinlikle ve yediğim bir drop 3-4 saniye sürüyor.

Kasanın yan kapağını aç sıcaklık ciddi ölçüde düşecektir. Actiktan sonra tekrar dener misin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…