emirow_ Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 26 6 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar herkese merhaba, Rust indirdim ancak sunucuları göstermiyor. Oyunu silip tekrar yükledim aynı hatayı aldım. Sorunla daha önce karşılaşan veya çözümünü bilen var mı?
Arkadaşlar herkese merhaba, Rust indirdim ancak sunucuları göstermiyor. Oyunu silip tekrar yükledim aynı hatayı aldım. Sorunla daha önce karşılaşan veya çözümünü bilen var mı?
Kuzgun_81 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 965 Çözümler 8 Yer İstanbul 6 Aralık 2024 #2 emirow_ dedi: Arkadaşlar herkese merhaba, Rust indirdim ancak sunucuları göstermiyor. Oyunu silip tekrar yükledim aynı hatayı aldım. Sorunla daha önce karşılaşan veya çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bir ihtimal, ağ ayarlarınız engel oluyor olabilir. Onun dışında fikrim yok.
emirow_ dedi: Arkadaşlar herkese merhaba, Rust indirdim ancak sunucuları göstermiyor. Oyunu silip tekrar yükledim aynı hatayı aldım. Sorunla daha önce karşılaşan veya çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bir ihtimal, ağ ayarlarınız engel oluyor olabilir. Onun dışında fikrim yok.
system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.217 Çözümler 13 6 Aralık 2024 #3 İnternet yetersiz olduğundan bu sorun yaşanabiliyor bazen. Modemi kapatıp tekrardan açarak deneyin veya modemi sıfırlayarak. 2 yıl önce bana da olmuştu böyle çözmüştüm ben. Ek olarak antivirüs programı vs varsa da bundan kaynaklı da olabilir.
İnternet yetersiz olduğundan bu sorun yaşanabiliyor bazen. Modemi kapatıp tekrardan açarak deneyin veya modemi sıfırlayarak. 2 yıl önce bana da olmuştu böyle çözmüştüm ben. Ek olarak antivirüs programı vs varsa da bundan kaynaklı da olabilir.