Rust Sunucusu için host önerisi

eren211

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Rust sunucusu alacağım. Web panelli host önerisi arıyorum. Var mı önerisi bildiği kullandığı olan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önereceğin hosting firması var mı hocam?

Öneriyi dikkate almayın. Rust sunucularında ryzen, epyc türevi işlemciler kullanmak zorundasınız. E5 2697V2 işlemci modeliyle 2 kişi oynarken at takılmaya başlar.

Minimum 16 gb ram,
Minimum ryzen 7-9 işlemci

Aradığınız donanımlar bunlar.

VDS Satın Al | En Uygun Fiyatlar ile VDS Sunucu Kirala kendim kullanıyorum memnunum işlemciye limit koymadıkları için performanslı bir kullanım oluyor

İşlemciye limit koymak zorundalar, fiyatlara baksanıza. 80tl'ye 1 cpu alabiliyorum. Cihazda toplamda kaç cpu var? iki işlemcinin takılı olduğu durumda 24 cpu bulunur.

24x80=1.920tl

Barındırma masrafı 2.000tl :D

Öneriyi dikkate almayın. Rust sunucularında Ryzen, EPYC türevi işlemciler kullanmak zorundasınız. E5 2697V2 işlemci modeliyle 2 kişi oynarken at takılmaya başlar.

Minimum 16 GB RAM,
Minimum Ryzen 7-9 işlemci

Aradığınız donanımlar bunlar.

İşlemciye limit koymak zorundalar, fiyatlara baksanıza. 80TL'ye 1 CPU alabiliyorum. Cihazda toplamda kaç CPU var? İki işlemcinin takılı olduğu durumda 24 CPU bulunur.

24x80=1.920TL

Barındırma masrafı 2.000TL :D

Hocam, CPU başına 2.7 GHz veriyor. Gerçek CPU, daha önce çok firma kullandım, Core başına 1 GHz veriyorlar. Performans olarak gördüğüm en iyisi şu an bu. Ek olarak web panel, oyun panellerini de önermiyorum. Pterodactyl game panel kullanıyor neredeyse her firma, ancak çoğu firma bu panelde de hile yapıyor; kaynakları paylaştırıyor, sahte kaynak veriyor.

E5 işlemci gözünüzde kötü bir işlemci gibi gözüküyor, Ryzen'i görünce “aaa” diyorsunuz. Ancak E5 çok güçlü bir işlemcidir, özellikle render işlerinde. Ama sizin daha önce denemediğiniz firmalar CPU'ları limitlediği için siz E5'i güçsüz sanıyorsunuz. Biz E5 Xeon ile FiveM sunucusu açtık, lag olmadı. Lütfen biraz daha dikkat edelim.

Hocam, CPU başına 2.7 GHz veriyor. Gerçek CPU, daha önce çok firma kullandım, Core başına 1 GHz veriyorlar. Performans olarak gördüğüm en iyisi şu an bu. Ek olarak web panel, oyun panellerini de önermiyorum. Pterodactyl game panel kullanıyor neredeyse her firma, ancak çoğu firma bu panelde de hile yapıyor; kaynakları paylaştırıyor, sahte kaynak veriyor.

E5 işlemci gözünüzde kötü bir işlemci gibi gözüküyor, Ryzen'i görünce “aaa” diyorsunuz. Ancak E5 çok güçlü bir işlemcidir, özellikle render işlerinde. Ama sizin daha önce denemediğiniz firmalar CPU'ları limitlediği için siz E5'i güçsüz sanıyorsunuz. Biz E5 Xeon ile FiveM sunucusu açtık, lag olmadı. Lütfen biraz daha dikkat edelim.

Multi-core çalışan oyunlarla single-core çalışan oyunları karıştırıyorsunuz. E5 2697V2 ile açtığınız sunucunun ip adresini gönderin, beraber test edelim.

Multi-Core çalışan oyunlarla Single-Core çalışan oyunları karıştırıyorsunuz. E5 2697V2 ile açtığınız sunucunun IP adresini gönderin, beraber test edelim.

Aktifte sunucum yok hocam ancak hâlâ 2697 V2 iş yapan bir işlemci gerçek Core değerine ulaştığınız zaman tabii ki Ryzen'deki performansı beklememek lazım ancak iş görüyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı