Şaşırtıcı Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #1 Oyuna girmeden direkt sunucuya bağlanırken atıyor sistemim hayli hayli yetmesine rağmen.
Eren12334 Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 99 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #2 Şaşırtıcı dedi: Oyuna girmeden direkt sunucuya bağlanırken atıyor sistemim hayli hayli yetmesine rağmen. Genişletmek için tıkla... Aynı Sorun Eski Bilgisayarımda Vardı. Kontrol Ettiğimde Rami Çok Dolduruyordu Ve Kapanıyordu. Sanal Ram Açarak Geçici Olarak Çözmüştüm Artı 0 Eksi
Şaşırtıcı dedi: Oyuna girmeden direkt sunucuya bağlanırken atıyor sistemim hayli hayli yetmesine rağmen. Genişletmek için tıkla... Aynı Sorun Eski Bilgisayarımda Vardı. Kontrol Ettiğimde Rami Çok Dolduruyordu Ve Kapanıyordu. Sanal Ram Açarak Geçici Olarak Çözmüştüm
KS KS Şaşırtıcı Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #3 Eren12334 dedi: Aynı sorun eski bilgisayarımda vardı. Kontrol ettiğimde RAM'i çok dolduruyordu ve kapanıyordu. Sanal RAM açarak geçici olarak çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım. Artı 0 Eksi
Eren12334 dedi: Aynı sorun eski bilgisayarımda vardı. Kontrol ettiğimde RAM'i çok dolduruyordu ve kapanıyordu. Sanal RAM açarak geçici olarak çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım.