N nazmi12 Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #1 Rust'ta bir sunucuya girdiğimde karakter uyanmıyor ve donup kalıyor pingimde 1400 de gözüküyor hiçbir oyunda olmuyor sadece burada var.
Rust'ta bir sunucuya girdiğimde karakter uyanmıyor ve donup kalıyor pingimde 1400 de gözüküyor hiçbir oyunda olmuyor sadece burada var.
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 6 Kasım 2023 #2 nazmi12 dedi: Rust'ta bir sunucuya girdiğimde karakter uyanmıyor ve donup kalıyor pingimde 1400 de gözüküyor hiçbir oyunda olmuyor sadece burada var. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM'iniz kaç GB? Bir de oyun SSD'ye mi yüklü HDD mi? Artı 0 Eksi
nazmi12 dedi: Rust'ta bir sunucuya girdiğimde karakter uyanmıyor ve donup kalıyor pingimde 1400 de gözüküyor hiçbir oyunda olmuyor sadece burada var. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM'iniz kaç GB? Bir de oyun SSD'ye mi yüklü HDD mi?
KS KS N nazmi12 Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #3 Aslında benim değil arkadaşımı yaşıyor ben kendim yaşıyormuşum gibi yazdımda bekleyin bir sorayım. SSD'ye kurulu RAM'i bilmiyorum. 16 GB de RAM varmış hocam. Artı 0 Eksi
Aslında benim değil arkadaşımı yaşıyor ben kendim yaşıyormuşum gibi yazdımda bekleyin bir sorayım. SSD'ye kurulu RAM'i bilmiyorum. 16 GB de RAM varmış hocam.