Blecade Kilopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 937 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2016 #1 Evet arkadaşlar nedense aniden Rust takımı kurmak geldi aklıma. Sizle beraber kasılıp gelişebiliriz. Notlar: Katılacaklar en az 15 yaşında olmalı. Ve kendinden küçük birini küçük görmemeli veya aşağılamamalı. Oynayacağımız serveri hep beraber seçeriz. Discord kullanacağız. Dolayısıyla mikrofon şart. En fazla 5 kişi olacağız. Takım ismini hep beraber seçeriz. Kendimden kısaca bahsedeyim. Ben Baran "Blecade" Durunesil. 16 yaşındayım. Bu kadar. Katılımlarınızı bekliyorum.
Evet arkadaşlar nedense aniden Rust takımı kurmak geldi aklıma. Sizle beraber kasılıp gelişebiliriz. Notlar: Katılacaklar en az 15 yaşında olmalı. Ve kendinden küçük birini küçük görmemeli veya aşağılamamalı. Oynayacağımız serveri hep beraber seçeriz. Discord kullanacağız. Dolayısıyla mikrofon şart. En fazla 5 kişi olacağız. Takım ismini hep beraber seçeriz. Kendimden kısaca bahsedeyim. Ben Baran "Blecade" Durunesil. 16 yaşındayım. Bu kadar. Katılımlarınızı bekliyorum.
ShyPeLy Hectopat Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 95 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2016 #2 Ben katılabilirim belki ama oyunda biraz acemi sayılırım.
Blecade Kilopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 937 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2016 #3 Acemilik ve bilgi seviyesi hiç önemli değil. Bana steam' dan ulaşabilirsiniz. Steam: Blecade