Rust tek başına iyi olur mu?

Bence hayır. Tek başına craft yap, haritada boş boş gez. Kesinlikle ekiple oynanması gereken bir oyun, ne kadar çok kişi o kadar iyi.

Tek başına bir yere kadar gidebilirsin sonrasında oyundan sıkılmaya başlayacaksın ve craftları yapmak için malzeme kasmak sana ağır gelecek. O yüzden eğer oyanyacak arkadaşın yoksa uzun soluklu oynayabileceğin bir oyun değil.

Neden oyunu bilip bilmeden konuşuyorsunuz dostum soloysan 3X 5X 10X sunucularında takılabilirsin illa modsuz oynayacağım dersen solo serverlarda var fiyatına değecek bir oyun.

Neden oyunu bilip bilmeden konuşuyorsunuz dostum soloysan 3X 5X 10X sunucularında takılabilirsin illa modsuz oynayacağım dersen solo serverlarda var fiyatına değecek bir oyun.

Bilmeden konuşmuyoruz ayrıca arkadaş sormuş herkes kendince fikrini belirtiyor. Oyunu bir süre solo oynadım ve sarmadı sonra arkadaşlarımla oynadığımda eğlendim.

Oyunu aldım gitti ya. En kötü kütüphanede durur. İlerde almak istersem hiçbir şekilde alamayacağım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…