Furkan78 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 685 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #1 Rust tek sarar mı?
KS KS Furkan78 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 685 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #11 kullanıcı23 dedi: Eğer aldıysanız beraber oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Almadım ama ne oyun alacağımı düşünüyorum halen çok kararsızım ne alsam diye. Artı 0 Eksi
kullanıcı23 dedi: Eğer aldıysanız beraber oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Almadım ama ne oyun alacağımı düşünüyorum halen çok kararsızım ne alsam diye.
K kullanıcı23 Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 309 Makaleler 1 5 Ocak 2022 #12 Furkan78 dedi: Almadım ama ne oyun alacağımı düşünüyorum halen çok kararsızım ne alsam diye. Genişletmek için tıkla... Rust 2 veya +2 kişiyle mükemmel keyif veriyor. Artı 0 Eksi
Furkan78 dedi: Almadım ama ne oyun alacağımı düşünüyorum halen çok kararsızım ne alsam diye. Genişletmek için tıkla... Rust 2 veya +2 kişiyle mükemmel keyif veriyor.
KS KS Furkan78 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 685 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #13 kullanıcı23 dedi: Rust 2 veya +2 kişiyle mükemmel keyif veriyor. Genişletmek için tıkla... HM işte oynayacak birini bulursam belki bir ihtimalle alırım kararsızım. Artı 0 Eksi
kullanıcı23 dedi: Rust 2 veya +2 kişiyle mükemmel keyif veriyor. Genişletmek için tıkla... HM işte oynayacak birini bulursam belki bir ihtimalle alırım kararsızım.
AllyFeedon Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 4 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 GIGABYTE A320M S2H XPG Gammix D30 (2x8 16GB) Sapphire Rx 470 Nitro O.C Zalman ZM500-LXII Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #14 Furkan78 dedi: HM işte oynayacak birini bulursam belki bir ihtimalle alırım kararsızım. Genişletmek için tıkla... Oyun zor ama o kadar değil, ve fiyatlar gitgide artıyor. Artı 0 Eksi
Furkan78 dedi: HM işte oynayacak birini bulursam belki bir ihtimalle alırım kararsızım. Genişletmek için tıkla... Oyun zor ama o kadar değil, ve fiyatlar gitgide artıyor.
K kullanıcı23 Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 309 Makaleler 1 5 Ocak 2022 #15 AllyFeedon dedi: Oyun zor ama o kadar değil, ve fiyatlar gitgide artıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun zor değil NPC'lerde öyle. Hard Player çok. Artı 0 Eksi
AllyFeedon dedi: Oyun zor ama o kadar değil, ve fiyatlar gitgide artıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun zor değil NPC'lerde öyle. Hard Player çok.
Yanlışım Varsa Düzeltin Kilopat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #16 kullanıcı23 dedi: Oyun zor değil NPC'lerde öyle. Hard Player çok. Genişletmek için tıkla... Hard player var ama hard player sandığınız adamların çoğu makro. Artı 0 Eksi
kullanıcı23 dedi: Oyun zor değil NPC'lerde öyle. Hard Player çok. Genişletmek için tıkla... Hard player var ama hard player sandığınız adamların çoğu makro.
K kullanıcı23 Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 309 Makaleler 1 5 Ocak 2022 #17 Yanlışım Varsa Düzeltin dedi: Hard player var ama hard player sandığınız adamların çoğu makro. Genişletmek için tıkla... evet. Bana çoğunlukla aimbotlar geliyor. Bildiğiniz gibi üzerimize biri aimini aldıysa bir logo beliriyor. O beliriyor 10 dakika bekliyor ve ölüyorum biri tarafından Artı 0 Eksi
Yanlışım Varsa Düzeltin dedi: Hard player var ama hard player sandığınız adamların çoğu makro. Genişletmek için tıkla... evet. Bana çoğunlukla aimbotlar geliyor. Bildiğiniz gibi üzerimize biri aimini aldıysa bir logo beliriyor. O beliriyor 10 dakika bekliyor ve ölüyorum biri tarafından