DarlDixon Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 422 Çözümler 1 17 Mayıs 2023 #1 Rust'ta yayıncıyı izledim, itemi Twitch'ten düşürdüm fakat item envanter hala gelmedi. 3 tane item düşürdüm. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2023
Rust'ta yayıncıyı izledim, itemi Twitch'ten düşürdüm fakat item envanter hala gelmedi. 3 tane item düşürdüm.
Klosie Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 17 Mayıs 2023 #2 Rust | Twitch Drops Connect your accounts to earn in-game rewards by watching Rust streams on Twitch. twitch.facepunch.com Buradan steam hesabınızı ve twitch hesabınızı bağlayın daha sonra check for missing drops kısmına tıklayın envanterinize düşecektir.
Rust | Twitch Drops Connect your accounts to earn in-game rewards by watching Rust streams on Twitch. twitch.facepunch.com Buradan steam hesabınızı ve twitch hesabınızı bağlayın daha sonra check for missing drops kısmına tıklayın envanterinize düşecektir.
DarlDixon Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 422 Çözümler 1 17 Mayıs 2023 #3 Klosie dedi: Rust | Twitch Drops Connect your accounts to earn in-game rewards by watching Rust streams on Twitch. twitch.facepunch.com Buradan Steam hesabınızı ve Twitch hesabınızı bağlayın daha sonra check for missing drops kısmına tıklayın envanterinize düşecektir. Genişletmek için tıkla... Bağlı zaten ama gelmedi 1 tane item geldi sadece diğer 4 tane düşürdüğüm gelmedi. DarlDixon dedi: Bağlı zaten ama gelmedi 1 tane item geldi sadece diğer 4 tane düşürdüğüm gelmedi. Genişletmek için tıkla... Nolduysa bi anda geldi hepsi bende anlamadım
Klosie dedi: Rust | Twitch Drops Connect your accounts to earn in-game rewards by watching Rust streams on Twitch. twitch.facepunch.com Buradan Steam hesabınızı ve Twitch hesabınızı bağlayın daha sonra check for missing drops kısmına tıklayın envanterinize düşecektir. Genişletmek için tıkla... Bağlı zaten ama gelmedi 1 tane item geldi sadece diğer 4 tane düşürdüğüm gelmedi. DarlDixon dedi: Bağlı zaten ama gelmedi 1 tane item geldi sadece diğer 4 tane düşürdüğüm gelmedi. Genişletmek için tıkla... Nolduysa bi anda geldi hepsi bende anlamadım
Klosie Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 18 Mayıs 2023 #4 DarlDixon dedi: Bağlı zaten ama gelmedi 1 tane item geldi sadece diğer 4 tane düşürdüğüm gelmedi. Nolduysa bi anda geldi hepsi bende anlamadım Genişletmek için tıkla... Bazen bug'a gidiyor öyle durumlarda check for missing drops kısmına tıklayın gelecektir.
DarlDixon dedi: Bağlı zaten ama gelmedi 1 tane item geldi sadece diğer 4 tane düşürdüğüm gelmedi. Nolduysa bi anda geldi hepsi bende anlamadım Genişletmek için tıkla... Bazen bug'a gidiyor öyle durumlarda check for missing drops kısmına tıklayın gelecektir.
Enoli1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 1.195 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #5 DarlDixon dedi: Bağlı zaten ama gelmedi 1 tane item geldi sadece diğer 4 tane düşürdüğüm gelmedi. Nolduysa bi anda geldi hepsi bende anlamadım Genişletmek için tıkla... Normalde sorunsuzca Twitch drop'ları alıyordum fakat son birkaç aydır böyle olmaya başladı çözüm bulabildin mi?
DarlDixon dedi: Bağlı zaten ama gelmedi 1 tane item geldi sadece diğer 4 tane düşürdüğüm gelmedi. Nolduysa bi anda geldi hepsi bende anlamadım Genişletmek için tıkla... Normalde sorunsuzca Twitch drop'ları alıyordum fakat son birkaç aydır böyle olmaya başladı çözüm bulabildin mi?
xmajezik Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #6 Enoli1 dedi: Normalde sorunsuzca Twitch drop'ları alıyordum fakat son birkaç aydır böyle olmaya başladı çözüm bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı linke girin,hesaplarınıza giriş yapın,unlink account un sağında bir seçenek daha var dropları kontrol et diye ona basın geliyor.
Enoli1 dedi: Normalde sorunsuzca Twitch drop'ları alıyordum fakat son birkaç aydır böyle olmaya başladı çözüm bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı linke girin,hesaplarınıza giriş yapın,unlink account un sağında bir seçenek daha var dropları kontrol et diye ona basın geliyor.