Buradan Steam hesabınızı ve Twitch hesabınızı bağlayın daha sonra check for missing drops kısmına tıklayın envanterinize düşecektir.![]()
Rust | Twitch Drops
Connect your accounts to earn in-game rewards by watching Rust streams on Twitch.twitch.facepunch.com
Nolduysa bi anda geldi hepsi bende anlamadımBağlı zaten ama gelmedi 1 tane item geldi sadece diğer 4 tane düşürdüğüm gelmedi.
Bazen bug'a gidiyor öyle durumlarda check for missing drops kısmına tıklayın gelecektir.Bağlı zaten ama gelmedi 1 tane item geldi sadece diğer 4 tane düşürdüğüm gelmedi.
Nolduysa bi anda geldi hepsi bende anlamadım
Normalde sorunsuzca Twitch drop'ları alıyordum fakat son birkaç aydır böyle olmaya başladı çözüm bulabildin mi?Bağlı zaten ama gelmedi 1 tane item geldi sadece diğer 4 tane düşürdüğüm gelmedi.
Nolduysa bi anda geldi hepsi bende anlamadım
Arkadaşın attığı linke girin,hesaplarınıza giriş yapın,unlink account un sağında bir seçenek daha var dropları kontrol et diye ona basın geliyor.Normalde sorunsuzca Twitch drop'ları alıyordum fakat son birkaç aydır böyle olmaya başladı çözüm bulabildin mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.