Rust Twitch drop hesabı almak mantıklı mı?

Daha fazla  
İtemsatış vb. yerlerde Rust Twitch Drop hesabı satıyorlar. Buralarda alışveriş yapmak güvenilir midir? Daha önce alışveriş yapan arkadaş varsa önerdiğiniz satıcı var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
İtemsatış vb. yerlerde Rust Twitch drop hesabı satıyorlar. Buralarda alışveriş yapmak güvenilir midir? Daha önce alışveriş yapan arkadaş varsa önerdiğiniz satıcı var mı acaba?
Site güvenli (İtemsatış). Satıcı eğer hesabı çekmeye çalışırsa mahkemede satıcının tüm bilgilerinin verileceği yazıyor ilan açma sırasında.

Site güvenli (itemsatış). Satıcı eğer hesabı çekmeye çalışırsa mahkemede satıcının tüm bilgilerinin verileceği yazıyor ilan açma sırasında.
Hocam aslında olay şu: Ben bir twitch hesabı satın alıyorum ve o hesaba kendi steamimi bağlıyorum. Bağlantıyı daha sonrasında kesebiliyoruz fakat satıcı söz konusu twitch hesabından steam hesabıma erişebilir mi erişemez mi? İhtimali varsa pek bulaşmak istemiyorum çünkü.

Bağlantı yapıyor sadece erişebileceğini sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…