Rust ve Satisfactory alınır mı?

SvRayleigh

Hectopat
Daha fazla  
2 oyun bu fiyata alınır mı sizce? 20 Kasım'dan sonra almadım diye pişman olmak istemiyorum, fiyatlarına değerler mi?

Dosya Ekleri

• 72B2F4C2-6AEA-4143-93C2-11EA9FC6DD5E.jpeg
    110,3 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleyen: Moderatör:
Satisfactory çok güzel fabrika kurma oyunu kesinlikle alınır fakat Rust sadece PvP'den ibaret ömür törpüsü grind'lı ölümlü bir oyun.

Rust'in tek sikacagini dusunuyorum Bannerlord veya Mafia trilogy alabilirsiniz yerine.

Satisfactory'nin evreni ilk zamanlarda gerçekten etkileyici geliyor. Sonradan doğal olarak heyecanı kalmıyor ama güzel oyun. Otomasyon kuruyorsunuz. Arkadaşınızla girerseniz tadından yenmez zira bir çok şeye koşmanız gerekiyor.

2 oyun bu fiyata alınır mı sizce? 20 Kasım'dan sonra almadım diye pişman olmak istemiyorum, fiyatlarına değerler mi?

Rust, solo asla oynanmaz. Hemen sıkılırsınız. Ekip varsa alınabilir. Yoksa boş verin geçin. Aynı şekilde Satisfactory, yerine Mafia trilogy öneriyorum bende.

Şimdi, fabrika oyunlarını seviyorsanız Satisfactory tam size göre. Ama Rust solo şekilde oynayınca bir süre sonra sıkmaya başlıyor. Ama ekibiniz varsa alabilirsiniz.

Rust tek başına sıkabilecek bir oyun eğer ekibiniz yoksa almayın. Satisfactory ise fabrika oyunlarını seviyorsanız alın çünkü oyunun amacı tamamen fabrika kurmaktan ibaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…