Rust VS Ark Survival Evolved

Bence Rust. Fakat Alpha sürümünü değil de Experimental sürümünü tercih etmeni öneririm çünkü Alpha sürümünde oynayan oyuncu kalmadı.
 
Arkadaşlarla hayatta kalma oyunu arıyoruz. Bunun arasında kararsız kaldım. Hangisi daha uzun oynanır ve daha eğlenceli?
Ark Survivar'ı bilmemde rust'a sunucular yenileniyor falan yaptığın evler çabalar siliniyor modlu serverlar var pvp sadece kapışma yani rusta bi emek verdikten sonra tekrar emek veriyorsun ama eğlenceli bana kalırsa galiba biraz ameleyim.
 
Kesinlikle Rust'ı tavsiye ederim. Aldığıma pişman olduğum tek oyun ARK. Optimizasyon, oynanış ve DLC bakımından kesinlikle insanı çıldırtacak cinsten bir oyun. ARK'ı 6 saat anca oynayabildim fakat Rust'ı 200 saat kadar oynamışım. Arkadaşlarla çok güzel gidiyor. Ekibimiz dağılmamış olsaydı, bir 200 saat daha oynardım kesin. :)
 
Arkadaşlarla hayatta kalma oyunu arıyoruz. Bunun arasında kararsız kaldım. Hangisi daha uzun oynanır ve daha eğlenceli?

Öncelikle ben Rust’ı öneriyorum. Bazı arkadaşlar oyunu aşırı yanlış anlamış, oyuna girersin oynarsın. Belirli bir süre geçince güçlü olursun ama hep böyle güçlü olursan bir anlamı kalmaz, sıkılırsın. Bu yüzden wipe olayı var oyunda. Wipe belirli aralıklarla serverların yenilenmesidir. Bu arada oyunda modlu serverlar da vardır yani sadece ark’a özel bir olay değildir bu. Bence parasını sonuna kadar hak eden bir oyun.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı