Noggola Hectopat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 573 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2016 #1 Steam yaz indirimleri başladı ve ben de hayatta kalma türünden bir oyun arıyordum bu üçünü buldum. Hangisini almalıyım ? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2016
Steam yaz indirimleri başladı ve ben de hayatta kalma türünden bir oyun arıyordum bu üçünü buldum. Hangisini almalıyım ?
krewsthegod Hectopat Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2016 #2 Rust, daha çok pvpye yönelik çok daha eğlenceli bi oyundur.Benim tercihim Rust olur. Ark, bir sürü odun, kumaş, taş, metal vb şeyleri kasmanız gereken ve pvpnin pveye oranla çok daha yüksek olduğu bi oyundur. The Forest için bi şey diyemeyeceğim.
Rust, daha çok pvpye yönelik çok daha eğlenceli bi oyundur.Benim tercihim Rust olur. Ark, bir sürü odun, kumaş, taş, metal vb şeyleri kasmanız gereken ve pvpnin pveye oranla çok daha yüksek olduğu bi oyundur. The Forest için bi şey diyemeyeceğim.
A Ali Rıza baba Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #3 7 yıl olmuş ama bence en iyisi Ark: Survival.