Rust vs NBA2K25 vs FH5

Monarchh

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Rust, NBA2K25 ve FH5 almayı düşünüyorum. Sizce aralarından hangisi alınır?

Ekip varsa Rust , yoksa Forza horizon 5 gerçekten dehşet bir oyun grafikler , sesler , harita tarihin en iyisi.

Ekip varsa Rust, yoksa Forza Horizon 5 gerçekten dehşet bir oyun grafikler, sesler, harita tarihin en iyisi.

Eğer Rust'ı alırsam solo oynayacağım ayrıca FH5 bence bu kadar abartılacak bir oyun değil gamepass ile oynadım sadece anti lag ve yeni arabalar için bir isteğim var onun dışında bence map kötü.

Eğer Rust'ı alırsam solo oynayacağım ayrıca FH5 bence bu kadar abartılacak bir oyun değil Game Pass ile oynadım sadece anti lag ve yeni arabalar için bir isteğim var onun dışında bence map kötü.

Ben liste yapsam en üste koyardım FH5'i, ayrıca Rust için ekip lazım tek başına hem zor olur hem keyifsiz.

Rust oynarken ekibe o kadar ihtiyaç yok. Solo/Duo sunucular var. İlla 5'li 10'lu girmeye gerek yok alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…