Yeni bir Steam hesabı açtım ve kendime Rust satın aldım. Arkadaslarım stevious sunucusuna whitelist isteği olmadan girerken ben her girdiğim sunucuda whitelist almam isteniyor ve uğraştırıyor. Stevious sunucusunun whitelist isteğimde reddedildi. Nedeni nedir nasıl engelleyebilirim whitelist sorunu.
Whitelist yani modlu serverların beyaz listesi her sunucuda (bir çoğunda yok) değişiklik gösterebilir. Sunucu sahipleri hile kullanan oyuncuların önüne geçmek amaçlı böyle bir eklenti yapıyor. Bunun ayarlarında örneğin son 500 saat oyununda VAC ban yememiş olması veya 90 günden yeni hesapların oyuna giriş yapamaması gibi giriş seçenekleri belirtirler. Senin de hesabın yeni olduğu için her girişinde whitelist'ten doğrulama alman gerekiyor.
Whitelist yani modlu serverların beyaz listesi her sunucuda (birçoğunda yok) değişiklik gösterebilir. Sunucu sahipleri hile kullanan oyuncuların önüne geçmek amaçlı böyle bir eklenti yapıyor. Bunun ayarlarında örneğin son 500 saat oyununda VAC ban yememiş olması veya 90 günden yeni hesapların oyuna giriş yapamaması gibi giriş seçenekleri belirtirler. Senin de hesabın yeni olduğu için her girişinde whitelist'ten doğrulama alman gerekiyor.
Anladım whitelist doğrulaması yaparken başka Steam hesabınız var mı diye soruyor ben hep hayır diyorum fakat evet deyip Rust'tan ban yediğim Steam hesabımın Steam ID yapıştırsam yine reddederler mi (sonucta hile kullanılmıs. Ben değil PC virüs girdi ondan ban yedim bu arada)
Muhtemelen whitelist'e alınmayı beklerken blacklist'e alınır bir daha hiç giremezsiniz. Ayrıca Rust'ta hile algılama mekaniği çok farklı çalışıyor. Sıktığın merminin gidiş makrosu duvar arkasından adama kitlenmek gibi durumlar baz alındığı için virüsten ban yeme olasılığınız oldukça düşük hatta neredeyse yok. Neyse virüs olsun umarım bir daha PC'nize virüs bulaştırmazsınız.
Muhtemelen Whitelist'e alınmayı beklerken Blacklist'e alınır bir daha hiç giremezsiniz. Ayrıca Rust'ta hile algılama mekaniği çok farklı çalışıyor. Sıktığın merminin gidiş makrosu duvar arkasından adama kitlenmek gibi durumlar baz alındığı için virüsten ban yeme olasılığınız oldukça düşük hatta neredeyse yok. Neyse virüs olsun umarım bir daha PC'nize virüs bulaştırmazsınız.