kharis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 3 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2020 #1 Steam yaz indirimlerinden yararlanıp Rust yada R6 almayı düşünüyorum, ancak tek başına zevk verir mi o konuda kararsızım. Sizce alınır mı? Almamam gerekiyor ise 60TL bütçe ile oyun önerebilir misiniz?
Steam yaz indirimlerinden yararlanıp Rust yada R6 almayı düşünüyorum, ancak tek başına zevk verir mi o konuda kararsızım. Sizce alınır mı? Almamam gerekiyor ise 60TL bütçe ile oyun önerebilir misiniz?
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 28 Haziran 2020 #2 R6 tek başına oynanır fakat Rust belli bir yere kadar.
Reichkanzler Centipat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 210 Yer Antalya 28 Haziran 2020 #3 R6'yı tek başına gayet oynarsın eğlenceli olur ama Rust tek başına o kadar sarmaz diye düşünüyorum.
Can Yaman'ın Oyun Kanalı Centipat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 537 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2020 #4 Arkadaşlara katılıyorum, Rust başlarda sarar ama belli bir noktadan sonra kendini cidden yalnız hissedeceğin için illa ki arkadaş arayacaksın.
Arkadaşlara katılıyorum, Rust başlarda sarar ama belli bir noktadan sonra kendini cidden yalnız hissedeceğin için illa ki arkadaş arayacaksın.